Articole

Tantric sex - ghid practic

Publicat on Fri, 27 November 2020 (2992 vizualizari)

Esti pe cale sa inveti cum sa ai parte de sex tantric, pentru a experimenta cele mai intense, conectate si intime orgasme ale vietii tale.

Acest ghid complet te va invata exact ce este sexul tantric, ce pozitii functioneaza cel mai bine, si cum sa te conectezi mai profund cu partenerul tau.

Ce este sexul tantric?

Sexul tantric sau sexualitatea tantrica este o filosofie ce isi are radacinile in India Antica. Sexul tantric se focuseaza pe constientizarea propriei energii care interactioneaza cu lumea inconjuratoare prin intermediul sexualitatii.

Cand practici tantra, poti vizualiza energia sexuala cum circula in intregul corp, pentru a expanda intreaga ta fiinta, si pentru a face schimbul de energie cu partenerul. Unii descriu sexul tantric ca pe o fuzionare cu partenerul. Ideea principala din spate este ca prin controlul enrgiei sexuale, un cuplu poate atinge planuri mai inalte alte constientizarii si spiritualitatii.

In tantra sexul este considerat sacru, si nu ceva gresit, rusinos, sau de care sa te simti vinovat. Practicantii se predau acestei energii si puteri pe care o constituie sexul.

Scopul sexului tantric

Controlul si circularea energiei sexuale- ideea originala referitoare la tantra si focusul asupra sexului se refera la a aduce impreuna cele doua polaritati- masculin si feminin- pentru a circula energia sexuala. Tantra te invata sa iti combini propria energie cu cea a lumii inconjuratoare prin sex. Este important sa incorporezi inima si corpul nu doar mintea, pentru a amplifica experienta sexuala.

A aplica principiile tantrice in sex ajuta in prevenirea pierderii enorme de energie din corp dupa un orgasm, sau de a minimiza efectele pe care le pot avea pierderea brusca de energie.

Starea de prezenta- sexul tantric nu implica a intra intr-o stare de meditatie, insa a fi intr-o stare inalta de constientizare, uneori numita mindfulness, poate imbunatati per total satisfactia sexuala. Sexul tantric poate aduce beneficii daca ai probleme cu a ramane prezent in aici si acum, chiar si in timpul sexului.

Tantra / Kama Sutra- multi din cultura vestica confunda tantra cu Kama Sutra, care este alt set de credinte antice care ne invata despre pozitiile sexuale. Kama Sutra si tantra au origini similare, totusi, Kama Sutra avand origini tot in hinduism. Dar puteti explora si experimenta impreuna o varietate de tehnici si poztii pentru a va imbunatati placerea sexuala. Sexul tantric poate ajuta de asemenea oamenii sa depaseasca limite si sentimente negative pe care le au asociate cu sexualitatea (asocieri gresite, preconceptii, educatie, moralitate).

De ce ar trebui sa incerci sexul tantric

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa incerci sexul tantric: 

Prelungeste actul sexual- sexul tantric cere sa te opresti, sa incetinesti ritmul si sa fii prezent in moment. In timpu actului sexual vei construi astfel energia tantrica.

Este un aspect important deoarece multe femei necesita mult mai mult timp pentru a intra in conectare cu partenerul lor. Asta deoarece multe femei au tendinta mai degraba de a raspunde la stimuli sexuali, decat a avea dorinta sexuala spontan fara acesti stimuli. Daca in general simti dorinta abia dupa ce initiezi activitati sexuale, atunci te incadrezi in aceasta categorie, si te face un candidat ideal pentru sexul tantric indiferent ca ai nevoie de un stimul- fie ca este emotional sau sexual.

Dincolo de toate, a petrece mai mult timp angajandu-te in activitati sexuale ofera corpului timp suficient pentru a se pregati corespunzator. Sangele va circula in zona genitala, vaginul va expanda pentru a face loc penisului partenerului, clitorisul va deveni erect, labiile se vor mari, iar corpul tau va produce lubrefiere, ceea ce va face sexul mult mai placut si confortabil. Cand esti suficient de excitat, poti experimenta mai multa placere si a creste considerabil sansele sa atingi culmile orgasmului.

Aminteste-ti ca daca tipul tau de dorinta sexuala este de genul raspuns, este posibil sa iti doresti sex (si sa experimentezi dorinta) odata ce ai devenit excitat de anumiti triggeri. A lasa lucrurile sa curga usor, ca in sexul tantric, iti ofera sansa sa ai timp sa intri in joc.

Te tine ancorat in moment

Sexul tantric promoveaza trairea deplina a momentului. In psihologia moderna se numeste mindfulness, ceea ce inseamna a mentine o prezenta constienta in fiecare moment, a gandurilor tale, emotiilor, senzatiilor corpului si a mediului inconjurator, privind cu ochi blanzi si grijulii totul.

Aceasta practica are radacini budiste antice, ca si tantra. Si poate fi experimentata si prin yoga si meditatie. Dar te poti bucura de beneficii si in timpul sexului.

Ai putea avea diverse ganduri, pe care sa le remarci, dar e important sa le lasi sa treaca si sa nu te fixezi pe ele. Aceasta este diferenta dintre a avea ganduri versus a fi acele ganduri, si a le lasa sa te te controleze in asa fel incat sa devina dificil sa te bucuri de sex si sa devii excitat.

Alt aspect al mindfulness-ului este a oferi atentie catre ceea ce simti, ceea ce te va tine mai departe conectat in corpul tau si nu pierdut in mintea ta. Adesea oamenii sfarsesc prin a-si monitoriza performantele sexuale mai degraba decat a se bucura de activitate.

Baza stiintifica din spatele acestor lucruri

Studiile au descoperit ca mindfulness-ul te poate ajuta in excitarea mentala si fizica in concordanta, in a creste satisfactia sexuala si raspunsul la acesti stimuli sexuali adica a dorintei. Fie ca optezi pentru calea tantrica sau pur si simplu urmezi sfatul cercetarilor moderne, orice promoveaza mindfulness-ul este benefic pentru viata sexuala.

Mindfulness-ul necesita practica pentru a-l stapani. La inceput iti va lua un timp pentru a observa cand mintea ta zboara aiurea. Cand faci asta, poti inspira profund si sa gandesti sau sa iti spui o fraza care te ajuta sa te centrezi. Poate vrei sa iti atingi partenerul intr-un anumit fel pentru a te aduce inapoi. Atinge-i bratul sau inspira-i mirosul pentru a reveni in moment.

A te focusa pe respiratie este o metoda grozava de a te mentine in moment, de aceea sexul tantric si mindfulness-ul merg mana in mana. Pur si simplu revino la respiratie daca atentia ta a fost distrasa.

Poti de asemenea sa iti oferi o mana de ajutor cand e vorba de mindfulness inlaturand ce te-ar putea distrage. Asta nu inseamna doar sa inchizi soneria sau sa incui usa. Pune la indemana tot ce ai avea nevoie: prezervative, lubrifianti, jucarii si altele.

Cu cat mai putin trebuie sa te ingrijorezi in privinta momentului, cu atat mai mult il poti aprecia.

 

7 pasi practici pentru a practica sex tantric

Ai putea sa te muti in India si sa petreci acolo 6 luni invatand toate aspectele tantra, dar asta nu e practic.

Asa ca iata un ghid practic pentru a avea parte de sex tantric cat mai curand.

1. Creaza-ti spatiul potrivit

Sexul tantric incepe inainte de a incepe sexul propriu zis. Prin a crea atmosfera potrivita si a seta tonul, vei fi capabil sa ramai in moment si foarte prezent de energia ta. Incepe prin a face ordine in camera. Adauga flori, lumanari si chiar alte accesorii care te vor face sa intri in dispozitie pentru senzualitate si liniste.

Tantra te incurajeaza sa te centrezi pe senzatii, asa ca incorporeaza lumini, arome, sunete si chiar temperaturi diferite in spatiul sacru sexual pentru a te lansa pe calea tantrica.

2. Respirati impreuna

Respiratia este cheia in tantra, si tu si partenerul puteti folosi tehnica respiratiei pentru a va creste gradul de intimitate. Iata o tehnica denumita a respira prin respiratia celuilalt.

Este necesar sa stati fata in fata unul cu celalalt. Trebuie sa inspiri in timp ce partenerul expira. Fie puteti sta intinsi in pat unul in fata celuilalt, fie fata in fata cu picioarele incrucisate, intrepatrunse.

Poti practica aceasta respiratie mai intai de unul singur. Inspira cat numeri pana la 7 inainte de a expira. Practica expiratia pentru timp mai indelungat decat iti ia sa inspiri. Pe masura ce inspiri, poti vizualiza cum aerul devine energie pe care o poti trimite in diversele parti ale corpului sau chiar chakre. Daca reusesti sa faci asta corect, vei reusi sa folosesti aceasta energie pentru a atinge un orgasm complet al corpului.

Un pont pentru barbat- in timpul sexului ar trebui sa incerce sa expire in timp ce penetreaza si sa inhaleze in timp ce se retrage. Pe masura ce simte orgasmul ca se apropie ar trebui sa schimbe.

3. Mentine contactul vizual

Pozitiile sexului tantric te incurajeaza sa pastrezi contactul vizual cu partenerul. Prea des in cultura vestica inchidem ochii in timp ce facem dragoste. Chiar si cand iti place sa faci dragoste apropiat si intim s-ar putea sa te regasesti evitand contactul vizual, in special in timpul orgasmului.

Cu toate acestea a pastra ochii inchisi iti permite sa ramai constient si conectat dar in alte sensuri. Poate va fi putin ciudat sau inconfortabil la inceput, dar pe masura ce practici amandoi va veti relaxa din ce in ce mai mult. Multe din pozitiile care faciliteaza contactul vizual sunt grozave pentru sexul romantic.

4. Ramai prezent in moment- mindfulness Da, am vorbit deja foarte mult despre a ramane prezent in moment, dar este foarte important pentru sexul tantric.

Atingerea constienta- daca ai probleme cu a ramane conectat in moment, focuseaza-te pe intentie. Vrei sa il faci pe celalalt sa se simta bine? Te straduiesti sa ramai conectat? Sau atingerea ta exprima cat de mult te bucuri de atingeri si sarutari?

5. Pozitia potrivita

Putin mai jos puteti citi sugestii de pozitii pentru sexul tantric care faciliteaza respiratia, contactul vizual si sexul complet in tot corpul. Dar doua practici sunt comune si intalnite adesea in timpul sexului tantric.

Mana pe inima- o metoda pentru a te conecta cu partenerul tau si a schimba energie este prin a-ti plasa o mana pe inima partenerului, si a il lasa si pe el sa faca la fel. Mainile voastre libere ar putea sa se atinga de asemenea, si sa fie interconectate. Astfel veti putea simti inimile cum bat pe masura ce va angajati in actul sexual. Alternativ, lasa-l pe el sa iti atinga mai intai inima, si apoi tu pe a lui.

Cultivarea meditatiei- cand amandoi sunt in pozitia linguritei, cel care sta cu spatele in exterior(barbatul), isi va plasa mana de jos, care sta pe pat, si o va indoi din cot incat sa iti atinga al treilea ochi (fruntea). Apoi cu cealalta mana va inconjura corpul partenerei si isi va plasa mana pe chakra inimii. Iar partenera isi va aseaza mana deasupra mainii lui.

6. Ramai pe loc Poate ca te gandesti ca sexul tantric necesita multa miscare, dar nu e intotdeauna cazul. Pot fi momente cand nu te misti in mod activ, sau vorbesti. Desi poate te regasesti emitand sunete naturale care vin impreuna cu placerea sexuala.

De fapt, unii practicanti considera ca poti face dragoste si fara actul propriu zis cand incorporezi aspectele tantrice ale sexului.

Nu trece cu graba prin preludiu. Atat de multe persoane se gandesc la actul sexual ca la punctul central al evenimentului, dar orice implica activitatea sexuala poate fi intim si implinitor.

7. Sari peste orgasm

Unul din aspectele sexului tantric este sexul fara orgasm. Desi poate ca nu suna distractiv pentru tine, aminteste-ti ca orgasmul nu este unica sursa de placere in timpul sexului.

Sexul tantric pune accentul pe control, si asta include control si asupra momentului orgasmului. Pentru barbati in special tehnicile de respiratie si mindfulness pot prelungi sexul fara ejaculare, potentand in mod evident un orgasm mult mai puternic mai tarziu.

Barbatii ar trebui sa ia in considerare faptul ca propriul tau corp te poate ajuta sa ai orgasm fara ejaculare, ceea ce este cheia orgasmelor multiple masculine.

Chiar daca un orgasm nu poate fi oprit, a te focusa pe sex ca pe ceva ce creati impreuna si nu ca un scop in sine, sau un task de realizat, poate adauga nuante noi si mult mai satisfacatoare vietii voastre sexuale.

Un nou focus asupra preludiului- pentru ca focusul se muta de la orgasm prin tantra, si modifica preludiul de la ceva bonus, la ceva necesar.

Desigur, preludiul poate fi exact ce te incita mai mult daca esti ca multe din femei (pana la urma majoritatea femeilor reusesc mai usor sa ajunga la orgasm prin stimulare clitoridiana). Asa ca are sens sa iti iei timp si sa incluzi suficient timp pentru preludiu daca vrei sa fii excitata complet si satisfacuta sexual. Si este un mod perfect de a iesi din rutina in care poate ai intrat in dormitor.

Asa ca schimba acele partide rapide cu o experienta indelunga si senzuala care nu este centrata pe scopul final, si ai putea descoperi ca viata ta sexuala este reintinerita. Si poate chiar vei descoperi ca esti capabil de orgasme multiple.

Chiar daca nu rezonezi cu fatetele tantrei, poti avea numeroase alte beneficii prin sexul in acest mod.

 

Pozitii ideale pentru sexul tantric

In timp ce sexul tantric este in mod evident mult mai mult decat pozitiile sugerate, cu siguranta reprezinta un punct de interes. Vei observa ca multe din aceste pozitii permit contactul vizual si a respira respiratia celuilalt, tehnici despre care am discutat mai sus. Dar chiar si pozitiile care nu le faciliteaza, te vor ajuta sa fii mai prezent de propriul corp si de conexiunea cu celalalt.

Scaunul fierbinte

In aceasta pozitie barbatul sta asezat pe genunchi, si femeila la fel, in poala lui, corpurile atingandu-se cat de mult posibil. Picioarele femeii vor fi intre ale barbatului, iar el isi poate plasa mainile pe solduri sau talie, sau chiar stimula clitorisul. Femeia va controla miscarea, inainte sau inapoi sau circular. Simte-te libera sa iei o pauza daca efortul este epuizant. Puteti schimba pozitia, stand asezati pe o canapea sau scaun, femeia asezata in poala barbatului, ca si cum ai face un dans in poala, oferindu-i o priveliste grozava.

Fluturele

Aceasta pozitie tantrica foarte comuna necesita necesita o baza plata, un pat sau o masa. Femeia sta intinsa pe spate, iar barbatul ii ridica soldurile pentru a ajunge la nivelul pelvisului sau iar picioarele femeii vor fi amplasate pe umerii barbatului. Mainile vor fi libere in aceasta pozitie, si vor fi numai bune pentru imbratisari si atingeri. O perna sub sold va face pozitia mai confortabila. Daca iti apropii picioarele si le tii intinse in sus, vei intra in pozitie sirenei, care va face ca penisul partenerului sa se simta mai lung.

Lacatul

Femeia sta pe marginea unei piese de mobilier, in timp ce partenerul sta cu fata intre picioarele femeii, care il cuprinde de solduri cu picioarele incrucisate si se lasa pe spate usor sprijinita in brate pentru echilibru si priveliste extinsa asupra partenerului. De asemenea ii ofera acestuia acces catre clitoris.

Lotusul

Adapteaza aceasta pozitie clasica de yoga pentru a putea face sex in aceasa pozitie. Partenerul sta asezat cu picioarele incrucisate si femeia sta in poala lui cu picioarele incrucisate in jurul soldurilor lui. In aceasta pozitie poti realiza alte miscari decat clasicele du-te/vino. Bratele sunt disponibile pentru a il inconjura pe celalalt, si este usor si de a practica privirea ochi in ochi si a respira respiratia celuilalt.

Tantra in timpul sexului oral

Multe dinte invataturile sexului tantric se focuseaza pe conectarea corpurilor fie in oglinda, fie complementare sau simetrice. Ceea ce ajuta in cazul sexului cu penetrare, timp in care corpurile sunt apropiate si pot fi in pozitii similare. Cu toate acestea, poti incorpora sexul tantric si in cazul sexului oral de asemenea.

Mai intai nu uita sa mentii contactul vizual. Nu te ingrijora, nu trebuie sa fie prea porno toata scena. Poti arunca priviri pline de iubire in timp ce il rasfeti oral pe celalalt. A include mainile este o modalitate grozava de a implica tot corpul in aceasta scena.

Respira usor pe, si in jurul organelor genitale ale partenerului inainte de a include si gura in actiune. Fie ca este vorba de maini sau de gura, poti vizualiza cum se realizeaza transferul energiei sexuale. In final pastreaza starea de prezenta, dar sub nici o forma nu te judeca pentru ca oferi sau primesti sex oral.

Sex tantric solo

Desi majoritatea informatiilor despre sexul tantric sugereaza ca ai nevoie de un partener, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de tantra decat ca si cuplu. De fapt poti aplica multe elemente chiar si in timpul masturbarii. Si anume:

- Focusul pe respiratia usoara cu accent pe expir lung

- Vizualizarea energiei erotice care creste si urca in corp

- A iti oferi suficient timp pentru activitati ce se regasesc in preludiu

- A iti crea spatiul potrivit pentru placere tu cu tine

- A iti explora intregul corp

- A lasa negativitatea sau gandurile judecative sa treaca fara a te opri asupra lor

- A iti accepta nevoile sexuale ale corpului, ca si preferintele.

Unii prefera chiar meditatia orgasmica. Desi nu este masturbare, unele femei folosesc ouale yoni pentru a isi intari muschii pelvieni, pentru placere sau pentru a isi activa chakra sacrala.

Tantra pentru persoanele reticente

Pana in acest punct am enumerat multiple sugestii referitoare la sexul tantric, presupunand ca este disponibil si chiar dornic sa inveti, dar asta nu e cazul pentru toata lumea. Cum ramane cu persoanele cinice, care cred ca totul este o adunatura de prostii New Age?

Mai intai vrem sa iti reamintim ca nu este nevoie sa te alaturi unei comunitati hippie, sa faci sex cu un guru sau sa vorbesti cu oricine altcineva despre tantra sau sex tantric. Poti explora toate aceste aspecte cu propriul partener.

In al doilea rand nu este necesar sa incepi sa traiesti o viata completa de spiritualitate tantrica. Poti pur si simplu sa alegi acele elemente ale sexului tantric care functioneaza pentru tine pentru a condimenta viata sexuala.

In al treilea rand, nu trebuie sa crezi in spiritualtiatea tantrica pentru a a beneficia de sexul tantric. Poate ca nu vei simti vreodata energiile cum se misca in corpul tau sau al partenerului, dar asta nu inseamna ca a incerca pozitii noi, a face contact vizual, sau a respira complementar nu va condimenta viata sexuala, si nu te va incuraja sa privesti sexul putin diferit.

Evident sexul tantric nu este ceva ce va functiona cu cineva pe care abia l-ai cunscut intr-un bar. Si daca ai avut o saptamana incarcata si obositoare, poate ca nu vei avea energie sau timp sa iei lucrurile atat de incet si ascendent-treptat asa cum sexul tantric promite. Cu toate acestea, a incerca sexul tantric macar o data te poate ajuta sa iti muti focusul de la ceva de facut, la ceva de experimentat- cu un partener.

In concluzie sexul tantric este o cale grozava de a condimenta lucrurile in dormitor si a te bucura mai mult de aceste momente. Unii oameni gasesc o semnificatie mai profunda in tantra, in timp ce multi o privesc ca pe o forma mai intima de sex. 

          

Tehnici pentru orgasm masculin exploziv

Publicat on Thu, 19 November 2020 (10398 vizualizari)

De obicei este mai usor sa oferi orgasm unui barbat decat unei femei. Barbatii au orgasm cu usurinta prin sexul vaginal. Dar asta nu inseamna ca nu poti face ceva mai mult pentru barbatul tau.

 Poate o intalnire speciala urmeaza sau vrei sa ii faci o surpiza diferita in dormitor. Daca este asa, vei vrea sa folosesti aceste tehnici pentru stimularea orgasmului masculin asupra lui.

Exista mai mult decat un singur tip de orgasm masculin

Ai putea crede ca barbatii au un singur tip de orgasm, si ca mereu e asa, insa nu este adevarat. Exista de fapt cateva tipuri de orgasm, unele de care poate nu ai auzit.

- Orgasm clasic- cand vorbim de ejaculare si contractia involuntara a muschilor

- Orgasmul prostatei- obtinut prin stimularea prostatei, si adesea se simte destul de puternic

- Orgasmul uscat- apare cu ejacularea retrograda, de fapt fluxul revine in interior catre vezica in loc de a fi eliminat in afara.

- Orgasmul multiplu- se intampla fie sporadic fie condensat in fragmente de timp, cu intervale inter-orgasmice la cateva minute.

- Orgasm ruinat- se intampla atunci cand stimularea este oprita sau schimbata, si este mai putin eficient decat cel obisnuit.

Vei afla mai multe despre aceste tipuri de orgasm pe masura ce explorezi tehnicile mentionate.

In cele ce urmeaza vor fi descrise tehnici care il vor face pe barbatul tau sa isi traieasca fanteziile cu tine alaturi. Si de ce nu, si tu vei trai senzatii noi si neasteptate.

1. Cauta prostata

Aceasta tehnica cu siguranta te va uimi prin rezultat- si pe tine de asemena, daca sunteti dispusi sa experimentati. Prostata, sau punctul G al barbatului (numit si punctul P), este situat la mijlocul distantei dintre testicule si anus. Si este de marimea unei alune.  Poti accesa prostata fie cu degetele, jucarii sexuale speciale sau un strap-on (o practica numita pegging). Stimularea prostatei este cunoscuta ca masaj al prostatei. Nu uita sa folosesti lubrifiant pentru penetrarea anala. Nu uita ca prostata poate fi stimulata si prin exterior, in zona perineului, in zona de sub testicule.

A invata calea catre prostata lui este o cale grozava sa faci un barbat sa aiba orgasm din mai multe motive:

- Stimularea prostatei il poate face pe barbat sa aiba un orgasm mai puternic.

- Este cheia orgasmelor multiple.

- Penetrarea schimba putin jocurile de putere, ceea ce este incredibil de sexy.

2. Incearca BDSM

Asa cum spuneam, jocurile de putere pot fi intoxicant de incitante. Exista un motiv pentru care multe persoane sunt fane a jocurilor de dominare si supunere. Daca esti persoana care este de obicei penetrata, esti obisnuita cu rolul de a fi supusa in viata sexuala, chiar daca ca si constitutie ai vrea sa fii dominanta. Peggingul de care am mentionat mai devreme- te poate face sa te simti puternica. Cu toate acestea, este mult mai mult de testat in BDSM, si cu siguranta ai gasi si alte posibilitati pe care sa le explorezi cu barbatul tau.

Daca si partenerul tau are apetitul deschis catre BDSM, cu siguranta orgasmele lui vor fi mai intense. BDSM creaza o tensiune sexuala incredibila, si poate fi varful a ceva ce nu ai mai trait inainte. Plus daca iti asumi rolul, il poti tortura si tachina dupa pofta inimii.

Iata cateva idei pentru a incorpora BDSM in viata ta sexuala:

- leaga-l la ochi

- adauga cateva elemente de lovit usor sau pleznit

- testeaza diferite roluri pentru a iti face viata sexuala si mai incitanta si oferiti-va unul celuilalt orgasme incredibile

- vezi daca ii place sa fie umilit. Fa-l sa te serveasca sau interzi-i diverse, daca asta va excita pe amandoi

- forteaza-l sa nu ejaculeze, sau intarzie-i orgasmul.

Sunt atatea aspecte pe care le poti testa prin BDSM si este o modalitate grozava pentru a ii oferi partenerului orgasme in feluri noi si diferite. Pentru unele persoane, este cireasa de pe tort intr-o zi insorita. Dar pentru altele, elementele BDSM sunt necesare ca parte dintr-o viata sexuala implinita, de aceea recomandam a incorpora unele in viata voastra sexuala si macar a le testa de cateva ori.

3. Da-l gata cu aceste tehnici de sex oral incredibile

Desigur poate ca deja il satisfaci prin tehnica ta de sex oral, dar de ce sa nu variezi putin? Doar prin a schimba modul in care ii faci sex oral ii poate oferi orgasme incredibile. Exista multe modalitati de orgasm masculin pe care sa le incerci data viitoare cand il rasfeti cu o felatie.

- Foloseste mainile pentru miscarile de du-te vino, in timp ce te focusezi pe cap, care este cea mai senibila parte a penisului.

- Misca limba in jurul capului.

- Ia-l cat de adanc poti- tehnica cunoscuta ca deep throating.

- Plimba-ti limba pe fren- tesutul senzitiv de pe partea de dedesubt a capului penisului.

- Plimba capul penisului de-a lungul cerului gurii sau obrajilor.

- Linge de la baza testiculelor pana la varf.

- Suge cu delicatete testiculele.

- Sigileaza buzele in jurul penisului si sufla aer fierbinte cu delicatete.

- Treci usor cu dintii de-a lungul penisului.

- Daca esti fana- poti testa rimmingul. Anusul este cu siguranta o zona erogena, si cu igiena potrivita, poate fi chiar placut.

Pastreaza in minte ca nu toti barbatii pot avea orgasm in urma sexului oral. Poate fi din cauza fermitatii cu care isi tine penisul in timpul masturbarii, a anxietatii de performanta, ori poate gura femeii este prea mica pentru dimensiunile sale.

4. Ofera un hand job mai bun

Sa oferi un hand job bun este ceva cu care se confunta majoritatea femeilor. Caci totusi nu detii echipamentul potrivit pe care sa exersezi. Si poate fi dificil sa nimeresti ritmul potrivit, si bratul iti poate obosi pentru ca esti nu esti obisnuita. Iar unghiul cu siguranta nu este acelasi. Caci nu este extensia ta, ca in cazul lui.

Foloseste aceste idei pentru a il ajuta atunci cand ii oferi un hand job:

- Focuseaza-te pe corpul penisului, in timp ce stimulezi capul cu gura.

- Foloseste ambele maini pentru a stimula. Pa masura ce parcurgi suprafata cu o mana cealalta este asezata la baza si tot asa alternativ.

- Rasuceste mana in timp ce manevrezi.

- Stimuleaza capul cu un deget in timpul miscarilor du-te vino.

- Foloseste mana pentru a trage pielea pe deasupra capului in timp ce stimulezi. Uneori ai putea fi putin mai dura, nu se va intampla nimic!

- Nu ignora testiculele. Rasfate-le si acorda-le atentie deplina in timp ce cu cealalta mana stimulezi penisul.

5. Controleaza-i orgasmul

Insumeaza diverse tehnici care se refera la moduri in care ii poti controla, nega sau ruina orgasmul cuiva. Cateva din aceste tehnici poti fi folosite pentru a oferi barbatului tau orgasme mai impresionate...asta dupa ce ii vei permite sa finalizeze, desigur!

Foarte aproape

Aceasta tehnica o poti incorpora in orice alta tehnica! A fi foarte aproape inseamna sa il aduci in apropierea orgasmului si apoi sa incetezi orice stimulare, fara sa ii permiti sa finalizeze. Repeta procedeul de cateva ori pana ii permiti sa aiba un orgasm exploziv. O modalitate pentru a preveni orgasmul este sa inconjori testiculele la baza si sa tragi de ele in jos cand e aproape de a ejacula. Cu toate acestea- nu functioneaza pentru orice barbat, si daca esti dura- il poti rani. Este o tehnica foarte puternica si poti sa testezi si pe tine pentru a vedea cat de intens se simte.

Negarea orgasmului

Asa cum sugereaza si numele- negarea orgasmului inseamna ca nu ii permiti partenerului sa finalizeze. Poti face acest lucru si cu ajutorul unui accesoriu care il impiedica sa intre complet in erectie- asa cum este o cusca pentru penis. Ii poti ruina orgasmul prin aplicarea durerii si prin a il distrage chiar inainte de acel punct.

Orgasm la comanda

Odata ce l-ai adus foarte aproape- il vei rasplati cu placere. Ce faci cand vrei sa finalizeze si sa aiba orgasm cu putere? Ii ceri asta. Multi oameni gasesc foarte puternic sa aiba controlul asupra orgasmului celuilalt, si sunt si cei care adora sa cedeze controlul altcuiva. Poate fi foarte incitant. Ia ceva practica sa faci pe cineva sa aiba orgasm la comanda, dar poate fi mai usor decat crezi. Cauta un cuvant sau gest cand stii ca este aproape de orgasm. Asta inseamna ca trebuie sa ii cunosti corpul foarte bine. Pe masura ce repeti acest proces, va asocia acea actiune cu orgasmul. Poate vei reusi sa il antrenezi mental sa faca asta fara ca macar sa realizeze. Este un soi de conditionare. Cand il aduci in punctul in care vrei sa aiba orgasm chiar acum, poti folosi cuvantul sau actiunea asociata cu orgasmul pentru a il face sa ejaculeze. Daca este antrenat bine- ar trebui sa aiba un orgasm imediat. Retine ca unii oameni sunt mai usor de antrenat decat altii. Cei care au probleme in a atinge orgasmul de fel, ar putea gasi ca aceasta tehnica nu functioneaza foarte usor. Dar pentru majoritatea- merita incercata- in special daca te simti dominatoare in dormitor

Orgasmul fortat

In final, un orgasm fortat implica a restrictiona miscarile persoanei, si a aplica tensiune si stimulare intensa, pana au orgasm din nou si din nou. Un mod usor de a face asta este printr-un vibrator- desi vei descoperi poate ca trebuie sa folosesti alt gen de jucarie pe partenerul tau decat pe tine.

6. Adauga jucarii 

Un sfat pe care multe femei l-ar aprecia pentru orgasme mai intese- este folosirea jucariilor! Poate ii va placea un vibrator pe corpul penisului, sau un inel pentru penis care il va ajuta sa ramana in erectie pentru mai mult timp, sau un dildo anal pe care sa il inserezi cand il domini sau cand faceti sex. Exista o multitudine de jucarii din care sa alegi. Poate aveti deja ceva preferat, sau poti investi in cateva dedicate special cuplurilor. Sau fa-i cadou un fleshlight, una din cele mai celebre jucarii dedicate barbatilor. Ai putea sa fii surpinsa cum privitul barbatului in timp ce se masturbeaza te-ar excita foarte tare.

7. Ofera-i orgasme multiple

Poate stii deja ca femeile pot avea orgasme multiple, dar stiai ca si barbatii? Poate suna imposibil, dar crede-ne, nu este! De fapt este una din practicile sexului tantric. In mod tipic, un barbat are un orgasm si gata. Trebuie sa se recupereze dupa. Aceasta este numita perioada refractara. Cheia catre orgasmele multiple masculine este sa aiba orgasm fara ejaculare. Este important sa realizezi ca procesul ejacularii si orgasmului sunt psihologic diferite. Pentru a avea orgasme multiple va trebui sa isi dezvolte controlul asupra corpului. Va trebui sa fie foarte constient de sine, sa stie cand se apropie momentul ejacularii. Trebuie sa fii in stare sa usurezi stimularea cand se apropie de culme. Poate practica respiratia profunda, mindfull, pana va reusi sa aiba controlul.

Sunt doua tehnici pe care le poti folosi pentru a il face sa aiba un orgasm fara ejaculare.

1. Inconjoara scrotul cu degetul mare si aratatorul si trage cu fermitate de testicule inainte de orgasm. Dar asigura-te ca nu il ranesti.

2. Preseaza cu degetele perineul, zona dintre scrot si anus, cu fermitate. Aceasta este o zona prim care poti accesa prostata extern- ceea ce este un mod prin care poti sa ii oferi orgasm. Iti poate lua ceva timp sa fii experta in aceste aptitudini, si poate fi furstrant, dar acorda-ti timp pentru a iti reusi, in ceea ce priveste orgasmul masculin. Cu toate acestea, poate fi mai putin frustrant daca iti permiti si tu sa te bucuri de aceste experiente- decat sa te centrezi pe scopul final.

8. Fa exercitii Kegel

Exista mai mult de o tehnica pentru a atinge orgasmul masculin, despre care ai crede ca se aplica femeilor, si anume exercitiile desemnate pentru a lucra muschii pelvisului. Unele femei ajung sa le practice dupa nastere, pentru ca ajuta cu incontinenta urinara.

Insa exercitiile Kegel sunt recomandate si datorita faptului ca te ajuta sa experimentezi placere mai intensa si orgasme mai satisfacatoare in urma activitatii sexuale. Dar este valabil si pentru barbati, atat in privinta incontinentei cat si a orgasmelor, si chiar tratarea disfunctiilor erectile cu aceste exercitii.

Barbatii pot localiza muschii pelvisului la fel ca femeile: incercand sa stopeze jetul de urina la mijloc. Muschii care fac asta sunt muschii pelvisului. Apoi pot executa exercitiile Kegel pentru a antrena acesti muschi- oricand doreste. Sugestia metodei Kegel este ca barbatul sa repete exercitiile de 4 ori pe zi. Fiecare set este format din 3 contractii musuclare pe care le retine timp de doua respiratii fiecare. Separa fiecare contractie cu doua respiratii. Metoda poarta numele de 4-3-2. Acum, in timp ce barbatul va face aceste exercitii pentru un orgasm mai bun, si tu poti! Asa cum am mentionat deja, a intari musculatura pelvisului rezulta in o viata sexuala mai buna si pentru tine. Si inca o surpriza delicioasa, te va invata ca in timpul penetrarii sa poti contracta muschii in jurul penisului sau, incat sa se simta mai stramt si placut.

9. Joaca-te cu senzatiile

In timpul jocului cu senzatiile, focusul este pe stimularea atingerilor. Poti face asta cu rece sau cald, de exemplu cuburi de gheata sau lumanare pentru masaj. Le poti folosi in acelasi timp sau separat, in functie de ce efect urmaresti sa obtii. Alternarea celor doua poate oferi mai multa intensitate datorita contrastului. Unele persoane pot simti ca gheata este foarte placuta pe sfarcurile erecte. Sau ceara fierbinte care te poate face sa tremuri. Doar asigura-te ca nu exagerezi cu temperatura incat sa te arzi. De obicei lumanarile pentru masa sunt realizate dintr-un tip special de ceara care nu prezinta un asa pericol (cocos, soia, jojoba, migdale, unt de shea). Daca tot se simte prea fierbinte mareste distanta de aplicare si pana ajunge pe piele va fi mai suportabil. Sau poti sari peste gheata si lumanari, folosint creme de masaj cu efect de incalzire si racire. Poti experimenta si alte tipuri de senzatii prin a te juca cu diverse texturi pe corpul partenerului. Poti folosi diverse obiecte din casa pentru asta. Sau ii poti cere chiar sa idenitifice dupa textura ce anume folosesti. Vei realiza ca are un numar mare de zone erogene la care raspunde. Poti incerca diverse senzatii si direct pe penis. Testeaza ceva rece sau fierbinte, lipicios, alunecos. Aminteste-ti sa nu apropii nimic ce contine zahar in zona intima pentru ca poate contribui la candida.

10. Incearca un orgasm fara maini

In timp ce majoritatea barbatilor sau partenerele acestora, cand e vorba de cum sa faca un barbat sa aiba orgasm- se gandesc la penetrare. Caci literar nu implica mainile. Desigur, se aplica ca si categorie, insa sunt si alte modalitati, asa ca poate ai vrea sa scoti capul din cutie. De exemplu ai putea stimula penisul partenerului cu alte parti ale corpului decat mainile. Te poti lubrifia cu lubrifiant pe baza de silicon pentru a aluneca mai usor. Sau sa pastrezi hainele pe tine si sa ii oferi un dans in poala in care mainile nu sunt permise. Mergi chiar mai departe, si fa-l sa aiba orgasm fara sa il atingi deloc. Foloseste-ti respiratia si vocea pentru a il innebuni. Inca un pont? Nu il lasa sa isi foloseasca nici propriile maini. Tine-le captive sau leaga-l pentru ca nu se putea atinge. Acum tu esti in control! Alta modalitate este prin tachinare si negare. Doar atinge-l, vorbeste cu el sau joaca-te in orice fel il excita. Apoi opreste-te, schimba postura sau stimularea pana simti ca orgasmul este iminent. Daca faci asta, poti evita punctul din care nu se mai poate intoarce- pana decizi sa il lasi sa aibe orgasm. Asta daca vrei!

11. Stimuleaza-i sfarcuriile

Poate ca stii deja ca sfarcurile sunt sensibile, poate suficient de sensibile incat sa ai orgasm doar din stimularea sfarcurilor. Dar pentru barbati este asemanator. Nu exista promisiunea ca orice persoana poate avea orgasm doar din stimularea sfarcurilor, dar a adauga joaca cu sfarcurile poate schimba putin lucrurile si adauga intensitate. Lucrul interesant la joaca cu sfarcurile este ca poti fi mai obraznic sau mai cuminte. Poti linge, suge, face erecte sau sa le faci mai evidente mai mult timp. Poti sa iti folosesti si respiratia. Aminteste-ti ca o gura rotunjita emana aer cald in timp ce buzele apropiate aer rece. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii draguta tot timpul, poti si musca sau rasuci sfarcurile. Daca esti un pic sadic, poti testa clemele pentru sfarcuri. Acestea sunt special create pentru a ciupi sfarcurile si a opri sangele sa circule. Se pot conecta cu alte accesorii sau greutati. In plus clemele cand sunt scoase, ciupesc putin, pentru ca sangele revine si circula. Poti alterna aceasta thnica cu oricare alta de restrictie a orgasmului.

12. Pastreaza hainele

Aminteste-ti ca inainte de a face sex pentru prima data, poate ai vrea un preludiu lung? Si poate ca abia te abtii sa iti iei mainile de pe partener si sa stati lipiti non stop. Aceasta este minunat in special pentru femei care sunt extra stimulate de aceaste atingeri, insa femeile se bucura de asemenea. Deci nu uita sa testezi acest tip de orgasm din cand in cand. In mod aditional ai putea fi capabil sa ii oferi barbatului orgasme explozive prin stimularea lui prin exteriorul hainelor, pantalonilor, boxerilor. Daca este mai senzitiv, materialul poate reduce senzatia incat sa poata dura mai mult. Desigur poti folosi si alte parti ale corpului decat mana. Pune-ti tot corpul in joc.

13. Joc de rol

Jocurile de rol sunt o modalitate grozava de a imbunatati energia si intenistatea. In timpul jocurilor de rol, fiecare din voi are de pus in act ceva. Un scenariu popular? Student si profesor. Si vei pune in act ceea ce spune fiecare din personaje in situatia respectiva. Poti include pregatiri si costume daca doresti, dar nu trebuie sa mergi mai departe decat te simti confortabil. Nu toate scenariile vor functiona pentru tine, asa ca ai putea sa discuti inainte sa adopti un joc de rol. Poate te simti usor jenata, chiar daca esti fana joculete. Si este perfect normal sa simti asta. Partea importanta este sa te lasi sa experimentezi. Prin a iti iesi din cap- poti sa te lasi si sa te bucuri de sex complet- ceea ce inseamna sesiuni mai intense, si orgasme mai puternice pentru tine si barbatul tau.

14. Citeste, priveste si asculta

Fie ca este vorba de porno, povestiri erotice, scene sexy sau un film- sau chiar audio-uri erotice- ai suficiente optiuni sa iei in considerare. Ambii va puteti uita la filme sau sa imitati ceea ce actorii fac sau sa faceti cu randul in a citi ceva interesant unul altuia. Textele erotice sunt grozave pentru a te starni. Plus ai putea descoperi ca showurile porno sau erotice descriu tehnici de orgasm masculin la care nu te-ai fi gandit singur- sau care nu erau incluse pe lista.

15. Exploreaza fetish-uri

DSM- manualul pentru diagnosticul tulburarilor- defineste fetishismul ca o perferinta pentru diverse obiecte in scopul obtinerii de exictare sexuala. Poate include parti ce nu au legatura cu zonele intime (mani, picioare) si alte secretii corporale. Fetishismul intra sub egida parafiliillor, care sunt interese sexuale din afara normelor generale, dar sunt diferite de parafilii totusi pentru ca nu creaza un distres. Pe scurt, unii oameni au fetishuri si acestea nu trebuie sa fie negative. De fapt un fetish poate fi chiar pozitiv. Cum? Prin imbunatatirea orgasmelor de catre persoanele care le adauga in rutina lor sexuala. Unii definesc acesti termeni ca fetish sau kinky, sau le folosesc alternativ. Lasand la o parte semantica, exista o multitudine de fetishuri, multe care nici nu au nume sau nu sunt recunoscute de un numar mai mare de persoane. Daca partenerul isi dezvaluie dorintele catre tine, si esti dispus sa le urmezi, foloseste aceasta cunoastere pentru a veni cu unele eficiente. De exemplu- daca partenerul tau are un fetish pentru picioare- un foot job poate fi exact ce are nevoie. In plus daca ai un fetish sau ceva kinky, poate ar fi momentul sa impartasesti asta cu partenerul, in asa fel incat sa iti poti explora mai mult sexualitatea. Nu te ingrijora ca dorintele tale sunt extraordinare.

Iata cateva din fanteziile sexuale cele mai comune:

1. Sexul in grup 

2. BDSM

3. Noutatea

4. Tabu-ul

5. A face schimb de parteneri

6. Intimitatea/romantismul

7. A experimenta cu persoane de acelasi sex.

Poate nu ti se par toate fetish-uri sau chestii kinky, unele suna ca fantezii comune si impartasite de multe persoane, fara sa fie constiente sau sa vorbeasca despre ele.

Tehnici + comunicare = succes

Poate ai fi tentat sa incerci fiecare item din aceasta lista. Poti citi carti, testa jucarii sexuale, invita alte persoane in dormitor si sa incerci sa pastrezi lucrurile active indiferent de cat timp ati fi impreuna. Poate vei avea succes si asa. Dar o cale grozava de a iti imbunatati viata sexuala este- a vorbi despre ea.

Asigura-te ca partenerul tau vrea de fapt ceva diferit sau nou. Unele persoane prefera rutina sau lucrurile simple. Vorbeste despre anumite tehnici inainte de a le incerca. Cere feedback in timpul activitatii sexuale. Nu uita sa vorbesti despre ceea ce i-a placut, nu i-a placut, sau ar vrea sa faca in viitor. Comunicarea sexuala este strans legata de satisfactia relatiei, satisfactia sexuala si reducerea stresului in relatie. Poate este chiar mai important decat orice alta tehnica specifica de atingere a orgasmului.

A vorbi despre sex te face sa te conectezi cu celalalt si sa te fousezi pe experientele pe care le creati impreuna. Este important pentru ca in timp ce unii barbati se bucura de aceste tehnici, in timp ce altii nu. Unele lucruri pot fi placute pentru el,dar sa nu il aduca pe culme. O atitudine buna este a te concentra pe calatorie si nu pe destinatie.

Nu in final, cu cat esti mai prezenta, cu atat corpul partenerului va raspunde mai bine, si cu atat mai usor va fi sa descoperi tehnici de orgasm care vor functiona pentru el, si activitati de care sa va bucurati amandoi.

Fantezii sexuale ale femeilor

Publicat on Wed, 10 June 2020 (5896 vizualizari)

Fanteziile sexuale vin in toate formele si culorile.

Pentru unele persoane poate insemna un vibrator iepuras in dormitor, sau un stimulator clitoridian (ceea ce va recomandam!). Pentru altii, poate insemna un leagan pentru diverse pozitii, a testa catuse, accesorii BDSM sau lenjerie de piele sau latex. Deci da, spectrumul este cu siguranta larg.

Dar dincolo de toate acestea, a explora fanteziile sexuale este o metoda grozava pentru a condimenta viata sexual din dormitor, indifferent in ce ape te scalzi.

Totusi tine minte ca, oricat de elaborate sunt fanteziile tale sexuale, fiecare experienta de acest gen ar trebui sa inceapa cu o conversatie, deci da, ar trebui sa discuti aceste subiecte in mod regulat cu partenerul tau.

De ce? De exemplu in anumite situatii ai putea avea nevoie de un cuvant de siguranta, care sa desemneze atingerea unei limite. Acest cuvant il veti folosi regulat atunci cand limitele sunt incalcate, si inseamna ca fiecare se va opri imediat ce cuvantul de siguranta este mentionat. Caci vorbim de siguranta si sex consensual.

In al doilea rand este important sa comunici cu partenerul. Pur si simplu. Si de vreme ce pasesti pe teritorii noi si necunoscute, iata cateva intrebari pe care ar trebui sa ti le pui dinainte, pentru a te asigura ca amandoi beneficiati de placere din plin:

Cum voi sti ca te simti bine?

Cum voi sti cand e nevoie sa fac ceva diferit?

Ce fel de emotii si sentimente cautam sa exploram in timp ce ne jucam?

Acum, partea cea mai amuzanta. Pentru cei care cautati inspriatie, sau poate ca sunteti fani voyeurism, iata 10 fantezii sexy, impartasite de femei.

Cea mai salbatica fantezie sexuala a mea este sa fiu penetrata in acelasi timp oral, vaginal si anal de parteneri multipli, in public. Sunt exhibitionista si voyeurista asa ca intotdeauna m-a excitat idea de a fi privita de altii. Poate fi chiar intr-un parc.” —H. 20 ani.

Fantezia mea cea mai salbatica ar fi sa ne prefacem ca suntem spioni, si incercam sa scoatem informatii unul de la celalalt. Partenerul meu si cu mine vizionam multe filme de actiune, si am devenit obsedata de idea de a fi asasin ca in unul din filmele acestea. In fantezia mea el este legat, iar eu trebuie sa il excit ca forma de tortura, iar el nu are voie sa atinga orgasmul pana nu imi spune ceea ce vreau sa stiu. Pe de alta parte, cand eu sunt legata, el alterneaza in a ma satisface si a ma tachina. Desigur, la un moment dat suntem amandoi liberi si vorbim de o lupta care domina pe cine, ca pedeapsa pentru captivitate.” —A. 19 ani

Fantezia mea ar fi un joc de rol professor/student. Imi place alternarea acestor roluri, si cred ca e atat de hot pentru ca ofera suficient spatiu pentru creativitate. Poate include costume dragute si a juca scenarii diferite. Este distractiv si de incorporat aspecte BDSM, si sa te distrezi pe seama lor. Imi place cum imi scoate la iveala latura jucausa si imi stimuleaza creativitatea.” —E. 29 ani

Cea mai wild fantezie a mea include a domina o femeie si un barbat in acelasi timp, intr-un scenariu in care el priveste cum ii satisfac sotia iar si iar, in timp ce el se simte umilit. Prietenele mele hetero se plang toate ca nu pot gasi un partener de care sa fie multumite sexual, in specia din categoria noastra de varsta. Si imi pare rau pentru ele, pentru ca sexul intre lesbiene mi s-a parut intotdeauna extrem de satisfacator si imi da un boost de incredere in mine cand fac sex oral unei femei pana explodeaza de placere. Si imi place atat de mult sa fac asta, ca as putea-o face toata ziua. Cand o prietena imi spune ca nu iubitul ei nu a satisfacut-o, devin competitiva. Ador femeile, si vreau sa le arat cat de minunat poate fi sexul. Visez adesea cum leg baietii si le seduc iubitele. Sa ii excit cu sex oral sau hand job, dar fara sa aiba orgasm, si apoi sa ma indrept catre iubitele lor si sa le ofer orgasme de vis. Si eventual sa le aud ca nu au mai finalizat atat de intens pana acum. Poate ca vor vorbi despre cum nu s-au mai simtit vreodata atat de bine inainte. Si mai bine daca si tipul care priveste se simte excitat de ceea ce vede.”—A. 25 ani

Fantezia mea cea mai salbatica ar trebui sa includa ceva dur, in care cineva sa fie legat, poate un joc de rol cu evadare. Am aceasta fantezie de cand aveam 18 ani. Dintotdeauna am fost o persoana extrem de sexuala, si idea de impunere a fortei si a fi cu cineva la fel de intens sexual asa cum sunt si eu, gandul acesta este foarte excitant. Sunt genul de fata submisiva si ma excita foarte tare aceasta postura. Dar nu e ceva ce as putea exprima de la prima intalnire. Cred ca ar intimida barbatii. Sper doar ca persoana cu care voi fi pe termen lung va fi capabila sa imi indeplineasca fanteziile. Scenariul meu de vis ar include bondage, jucarii sexuale si mult mult dirty talk. Cred ca a-ti antrena creierul inspre dity talk este incredibil de sexy si ar trebui sa i se acorde mai multa importanta. —J.22 ani”

Cred ca fanteziile mele sunt influentate de fanteziile sexuale din cartile de fictiune, de la TV si din filme. Multe scenarii au loc in locuri publice, alei intunecate, biblioteci, colturi ascunse, sau lipiti de un perete sau in casa cuiva strain- ceea ce e amuzant pentru ca in viata reala (sunt monogama si practicanta a sexului banal, obisnuit) viata mea sexuala se invarte in dormitor sau pe canapeaua din sufragerie. De obicei fanteziile mele includ sex cu un strain sau doi, de obicei un barbat, iar uneori un cuplu hetero. Detaliile nu sunt asa importate dar de obiei implica ceva interzis referitor la situatie, cum ar fi o poveste de dragoste interzisa de tipul profesor/ elev de exemplu. Nu in ultimul rand, am o atractie deosebita fata de profesorii de facultate mai in varsta, casatoriti. Deci acestia se regasesc in fanteziile mele. O tema comuna care se regaseste in toate scenariile este ca persoana cu care sunt este foarte atrasa de mine, ma gaseste foarte atragatoare atat ca persoana cat si ca si fizic, si nu isi poate tine mainile departe de mine. De departe asta este cea mai importanta tema a povestii.”—B. 27 ani

Fantezia mea cea mai mare este sa merg la o petrecere cu sotul meu, dar sa gasesc o fata pe care o gasesc atragatoare (sunt bisexuala si sotul meu ma incurajeaza in acest sens). As merge sa vorbesc cu ea putin, si dupa cateva bauturi care te fac mai dezghetat, ne-am muta intr-o camera mai retrasa si sa incepem sa ne sarutam. Ideal ar fi ca ea sa nu aiba vreo alta experienta cu femei, dar sa isi fi dorit dintotdeauna sa incerce, si eu as initia-o si i-as arata cum se face. Si fara ca sotul meu sa fie implicat in vreun fel.” —A. 24 ani

In termeni de fantezii sexuale, cred ca ma excita foarte mult idea de a fi total diferita decat sunt eu in realitate. Sunt feminista si foarte independenta, dar nu stiu din ce motiv idea de a avea cativa barbati cu care fac sex in acelasi timp, si se folosesc de mine asa cum vor ei, ma incita la maxim. Nu e ca o fantezie in 3 cu doi barbati, mai degraba cativa barbati care vor sa ma domine. Undeva intr-un apartament semi expus (de exemplu un apartament cu pereti de sticla) ar fi cadrul ideal. Nu ar interactiona intre ei, si nici nu le-ar pasa de placerea mea.” —J. 23 ani

Prietenul meu mi-a cumparat o pereche de pantaloni de yoga cu un buzunar secret cu deschidere. Pot sa ii port oriunde si nu se observa asta, dar daca vrem sa facem sex, ii pot lasa pe mine, caci ofera suficient acces. Cum era de asteptat viata noastra sexuala s-a banalizat cu timpul. Dar am o problema, sunt foarte atrasa de antrenorul meu de yoga si banuiesc ca si el de mine. Si am aceasta fantezie cum ca raman dupa ora de yoga si ii arat cum functioneaza pantalonii mei de yoga sexy.” —A. 25 ani

Fantezia mea sexuala cea mai hot ar fi sa merg cu o masina rapida prin desert cu partenerul meu. Tragem pe dreapta, ma urc deasupra lui, pe locul soferului si facem dragoste in timp ce soarele apune.” —B. 27 ani

 

 

Cum sa exciti o femeie in cel mai scurt timp

Publicat on Fri, 29 May 2020 (27888 vizualizari)

Femeile si barbatii sunt foarte diferiti cand e vorba de ceea ce ii excita.

 Foarte multe lucruri ii excita pe barbati, si pe femei nu- si vice versa. Iata trei generalizari care insumeaza aceste aspecte:

1. Cei mai multi barbati sunt excitati vizual, crescand astfel popularitatea filmelor porno in randul barbatilor. Femeile nu sunt asa, sunt mai degraba excitate de cum se simt si de imaginatie, crescand astfel popularitatea filmelor tip 50 umbre ale lui Grey si alte romane romantice ecranizate.

2. Aproapte toti barbatii sunt excitati cand vad o femeie care se dezbraca, chiar daca nu au mai vazut-o vreodata pana atunci. Pe cand un barbat oarecare dezbracat nu are acelasi efect asupra femeilor. Dimpotriva s-ar putea sa o ia la fuga, indiferent cat de atragator e. Dar pune acelasi barbat intr-un costum elegant si vei fi surprins de reactia femeilor.

3. Multi barbati sunt excitati de o pipita oarecare care rade tamp la glumele lor, insa pentru femei efectul e diametral opus.

Dupa cum se vede din aceste exemple, exista diferente clare intre ce excita o femeie si ce excita un barbat, si ce anume sa faci pentru a excita o femeie. Iar aceste ponturi pot fi cu mult mai importante decat cele cunoscute in mod comun de barbati.

Multi barbati inteleg aceste aspecte, insa ce nu inteleg ei este cum sa profite de aceste diferente, cand e vorba de a excita o femeie si a ii oferi partide increidible de sex.

Pentru a ilustra acest punct de vedere, iata procesul general prin care un barbat devine excitat:

- Vede ceva ce i se pare hot

- Aude ceva ce i se pare hot

- Se gandeste la ceva ce i se pare hot.

Si devin excitati si pregatiti pentru mai departe. Este atat de usor!

Iata procesul general prin care o femeie devine excitata:

- Mai intai are nevoie sa elimine niste bariere care sa ii permita sa se lase excitata (aspecte ca stresul, probleme hormonale, rusine, vinovatie, a nu se simti atragatoare, etc)

- Apoi au nevoie de o experienta senzoriala care sa le incite (un tip romantic, sau care tine la ele, amintiri sexy, o baie cu spuma, lumanari parfumate, saruturi pasionale, etc)

- In final sunt pregatite si dornice sa faca sex.

In concluzie este evident ca femeile au nevoie de acesti pasi pentru a se lasa si darui cu totul, pentru a fi incitate si a se bucura de sex incredibil cu partenerul lor.

Pasul 1- inlatura problemele ce stau in calea libidoului ei

Femeile adesea experimenteaza diverse bariere care le impiedica din a fi excitate din start. A urma ceilalti pasi nu isi are sens daca nu reusesti sa o ajuti sa depaseasca aceste limite din calea excitarii. Vor fi explicate in cele ce urmeaza.

Pasul 2- amplifica acceleratorul dorintei sale sexuale

Cum am mentionat deja, femeile sunt excitate de unele lucruri care fie nu au efect fie au efect foarte putin asupra barbatilor.

Pasul 3- tehnici care o vor face sa urle de placere

Daca urmezi pasul 1 si pasul 2 cu grija si atentie, partenera ta ar trebui sa vrea ea singura sa rupa hainele de pe tine.

Deci hai sa detaliem pasul 1...

Pasul 1- inlatura barierele ce stau in calea dorintei sexuale

Sa inlaturi barierele ce stau in calea libidoului este cel mai important pas pentru a iti face partenera mai infometata dupa sex decat inainte dar..... uneori acesta e un pas plictisitor. Insa daca ii acorzi atentia cuvenita, vei avea parte de sex placut , si frecvent.

Dar...daca ignori acest pas, atunci celelalte 2 isi pierd din sens.

S-au efectuat numeroase studii pe femei, si concluziile generale au fost ca nu sunt excitate de acelasi gen de preludiu ca barbatii, ci au nevoie sa fie pregatite si receptive pentru ceea ce urmeaza. Deci uita de sarutat, vorbit sexy, sau mesaje hot pentru a o face pe ea sa aiba chef, si alte lucruri amuzante despre care vom vorbi mai tarziu.

Deocamdata ne ocupam de aceste limite in calea excitarii...

Deci conform acestori cercetari- oamenii au bariere sexuale- ce ii face sa le scada cheful, si acceleratori sexuali- ce ii face sa se simta sexy si sa aiba chef. Acesta este modelul controlului dual.

De obicei barbatii sunt mai sensibili la acceleratori, si mai putini sensibili la bariere, deci mai usor de excitat.

Dar daca partenera ta este ca majoritata femeilor, adica barierele ei sunt mai accentuate (chiar daca are si acceleratorii sensibili), ar putea parea ca nu are chef de sex, sau foarte putin. Adevarul este ca tot ce are nevoie este sa i se inlature aceste bariere. Deci daca vrei sa stii cum sa exciti o femeie, ai nevoie sa intelegi astea.

De obicei barierele sexuale nu sunt atat de evidente. Dar vom ajunge si acolo.

Acceleratorii sexuali sunt tot ceea ce te face sa fii excitat. Iar preludiul e cu siguranta un accelerator, atat pentru barbati cat si pentru femei. Asa cum am mentionat, problema este ca femeile sunt mai sensibile la bariere decat la acceleratori. Asa ca daca sari direct la lucrurile care o incita decat sa te confrunti cu cele care ii scad de fapt dorinta, este ca si cum ai apasa acceleratia in timp ce ai trasa frana de mana de la masina. Mai pe scurt, nu ai sanse sa ajungi undeva prea curand.

Deci primul lucru necesar pentru ca femeile sa aiba chef de sex este ca aceste bariere sau limite sa fie inlaturate sau diminuate. Este ca si cum libidoul ei ar fi captiv intr-o inchisoare sigura, si jobul tau este sa o ajuti sa evadeze. Care sunt aceste bariere? Si cum le inlaturi? 

 

Stresul

Pentru femei stresul este unul din motivele cele mai mari pentru scaderea libidoului. Stresul poate genera blocaje in zona intima si chiar sex dureros. Stresul vine in diverse forme, fie ca vorbim de a avea grija de familie, sau a avea grija de prieteni. Relatia poate fi de asemenea un motiv de stress. Nu este dificil sa iti dai seama ca partenera ta se confrunta cu stresul. Vorbind de lucrurile evidente, cum ar fi sa isi piarda jobul, sa aiba un copil bolnav sau un accident. Dar uneori motivele pot fi mai subtile, poate cineva a facut o remarca rautacioasa la locul de munca, sau poate nu a ajuns unde si-ar fi dorit in cariera, etc.

Cheia de a depasi aceasta limita este a o ajuta sa se destreseze. Acest lucru poate avea loc in multe forme, dar iata cateva exemple.

Stresul acasa- daca se confrunta cu stres acasa, fie ca are grija de copii fie ca are responsabilitati mai multe decat poate gestiona, atunci trebuie sa te gandesti cum sa ii usurezi greutatile. Poti angaja o bona sa o ajute cu copii cateva ore pe saptamana? Sau te poti oferi chiar tu? Sau pe cineva care sa o ajute cu treburile casnice, incat sa aiba ceva timp sa se relaxeze. Chiar si cate o noapte pe saptamana libera o poate ajuta sa se destreseze.

Stresul la job- se aplica si in cazul stresului la locul de munca. Daca se supra extenueaza la locul de munca, atunci ii va fi foarte greu sa se lase incitata. Este un gen de stres mai greu de diminuat. Ar fi ideal sa poata lucra mai putin, dar de cele mai multe ori nu este o optiune. Deci trebuie sa vezi ce poti faci pentru a o ajuta sa se relaxeze. Ai putea sa ii preiei din treburile zilnice pe care le face cand ajunge de la munca? Sau gandeste-te ce poti face pentru a ii usura viata cand ajunge acasa, pentru a ii permite sa respire.

Alte motive de stres- doua din cele mai mari motive de stres sunt legate de familie si viata profesionala, dar cu siguranta mai sunt si altele. Acum nu vrem sa facem din acest ghid unul referitor la eliberarea de stres, dar putem gasi solutii. Deci daca partenera este stresata, iata cateva moduri in care o poti sustine sa gestioneze stresul, incat sa nu mai fie o bariera in calea dorintei sexuale.

Solutii pentru gestionarea stresului

Meditatia- multiple studii recunosc beneficiile meditatiei pentru a diminua semnificativ nivelele de stres. O practica similara cunoscuta ca mindfulness, poate ajuta in gestionarea stresului. Si pentru a imbunatati functia sexuala.

Evitarea excitantilor de genul cafea, zahar, droguri- acestea cresc nivelul de cortizol, care este adesea asociat cu stresul psihologic. Stimulentii de acest tip afecteaza si calitatea somnului- alta sursa de stres.

Rutina de somn adecvata- somnul si stresul merg mana in mana. Daca nu ai parte de somn de calitate e posibil sa te simti mai stresat. Si daca esti stresat sunt sanse mari sa nu dormi bine. Pentru a evita acest ciclu practica o igiena a somnului. Asta inseamna un program de somn constant, a te asigura ca e intuneric in dormitor, a indeparta electronicele si privitul in ecrane inainte de somn, cafea si mesele consistente, si a fi activ in timpul zilei.

Yoga- este un tip de exercitiu care implica strechingul si respiratia in timpul meditatiei. Studiile au aratat ca yoga are efecte benefice asupra reducerii stresului.

Plimbatul in natura- micsoareaza nivelul de cortizol din sange, responsabil de stres. Deci cauta cel mai apropiat parc si bucura-te de peisaj.

Vorbeste cu cineva- se spune ca o problema impartasita este pe jumatate rezolvata. Multe persoane se simt usurate dupa ce vorbesc cu cineva, de aceea a avea o prietenie puternica este esential in a fi fericit si sanatos.

A iti imbunatati dieta- de multe ori ceea ce mancam are legatura cu starea interioara, si cu nivelul de stres, ca sa nu mai spunem ca o dieta inadecvata poate provoca diverse probleme de sanatate deci motive de stres.

Fa un masaj- a primi un masaj poate reduce nivelul de stres si a creste sentimentul de relaxare. Si daca te impiedica costurile, poti cere partenerului sa iti faca masaj. Pe langa faptul ca reduce stresul ajuta si in a facilita intimitatea si e un preludiu excelent.

A identifica si indeparta motivele de stres acolo unde este posibil- probabil cea mai eficienta metoda de a indeparta stresul este sa il eliminam cu totul. Nu exista un raspuns simplu, pentru ca exista numerosi factori stresori care pot determina stresul in viata unei persoane. Ajuta sa ii reamintesti partenerei ca a fi fericit este mult mai important, decat a te scalda non stop in stres.

A gasi strategii eficiente de adaptare in fata acelor aspecte care nu pot fi evitate- unii stresori chiar nu pot fi evitati- parintii care imbatranesc, copii, joburile solicitante sunt exemple de factori. Mai degraba decat sa le evitam- putem invata sa ne adaptam. Strategiile pot diferentia de la meditatie si consiliere, la alte instrumente, sau a discuta cu anumite persoane, a incerca sa gestionam anumite conflicte.

Sentimentul ca este luata drept gratuit

Cu totii ne simtim uneori luati de gratuit. Nu este specific doar femeilor, dar in cazul femeilor devine un motiv de a scadea dorinta sexuala. Si daca partenera ta nu se plange nu inseamna ca nu se simte luata de gratuit uneori.

Iata cateva exemple.

1. Daca prietena ta este mama care creste copii si are grija de casa, si nu primeste un salariu si beneficii pentru acest job- care poate fi chiar mai stresant decat al tau. Deci daca tu o tratezi ca si cum are o viata minunata, in timp ce tu esti singurul care munceste, in acest caz pot sa iti garantez ca se simte luata drept gratuit.

2.De fiecare data cand lucreza la a se imbunatati pe ea sau relatia voastra, trebuie sa fii constient de asta si sa ii arati ca observi.

3. De fiecare data cand face un efort mare, fara sa se planga, fii constient ca nu ii este usor. Pe langa faptul ca observi eforturile pe care le face, este important sa fii proactiv si sa o intrebi daca se simte luata de gratuit si sa recunosti ce face pentru tine si pentru cei din jur. A face acest lucru este mare punct pe termen lung pentru a inlatura aceasta bariera.

A simti ca nu o intelegi

A te simti inteleasa de partener este un aspect foarte important al relatiei pentru multe femei. Este sentimentul acela ca ai pe cineva de partea ta, care intelege si observa ca te simti bine sau rau referitor la o anumita situatie. Daca simte ca habar nu ai ce se petrece cu ea, va fi o bariera mare in calea libidoului ei.

1. Intelegi de ce nu place pe cineva de la munca, sau de ce cineva din grupul ei este mai degraba inamic decat prieten.

2. Intelegi de ce uneori se simte nesigura referitor la ceva importan din viata ei, cum ar fi corpul, nivelul de educatie sau nivelul in cariera.

3.Intelegi de ce un aspect din copilaria ei o afecteaza inca si in viata de acum.

A simti ca o intelegi o va face mai confortabila si mai in profunzime conectata cu tine, si ii va fi mai usor sa se lase incitata.

Cu siguranta este imposibil sa poti intelege toate aspectele referitoare la partener, dar cel putin ai putea sa asculti si sa incerci sa intelegi punctul ei de vedere referitor la aceste lucruri.

Increderea

Lipsa increderii poate fi o limita majora in calea libidoului. Increderea este vitala in a o face sa se simta confortabil, si pentru a se deschide catre tine, a fi vulnerabila si a se lasa.

A iti explica cum sa construiesti increderea este dificil pentru ca fiecare trebuie sa experimenteze diferite aspecte ale interactiunii cu partenerul pentru a avea incredere in el.

- A fi sincer

- A fi transparent

- A avea rabdare

- A fi consecvent - sa faci ceea ce spui ca faci

- A nu juca joculete

- A nu incerca sa manipulezi situatiile

- A fi deschis sa discuti despre situatiile dificile, fara a te grabi sa critici

- A avea incredere in ea.

Cand inlaturi aceasta bariera si partenera are incredere deplina in tine, este mult mai usor sa se relaxeze...ceea ce ii permite sa se excite mult mai usor, si deci sa aiba orgasm cu mai multa usurinta.

Aceste aspecte pot fi uneori dificil de gestionat, dar sunt vitale daca iti doresti ca partenera ta sa fie excitata mai des si mai usor.

 

A intelege etapele ciclului menstrual

Femeile ca majoritatea mamiferelor devin mai usor de excitat cand sunt in perioada fertila- a ovulatiei- din timpul ciclului menstrual. Deci daca urmaresti aceasta perioada, care este de obicei exact la mijlocul ciclului menstrual. Dorinta este de obicei mai scazuta inaintea menstruatiei, perioada in care unele femei experimenteaza simtome PMS. Crampele, durerile si discomfortul cu siguranta reduc dorinta sexuala.

Menopauza

In majoritatea cazurilor, femeile care trec prin menopauza vor experimenta reducerea dorintei sexuale. In timpul menopauzei estrogenul scade in corpul femeii. Deci senzitivitatea la atingeri va scadea, ca si circulatia sangelui in zonele erogene, facand astfel mai dificil procesul excitarii.

Dupa menopauza activitatea sexuala regulata este cel mai bun mod natural de a circula sangele in organele genitale. Pentru unele femei terapia hormonala ajuta in mentinerea libidoului si cresterea senzitivitatii.

Exercitiile

Studiile au demonstrat ca exercitiile imbunatatesc libidoul la femeile de toate varstele. Sexul este despre circulatia sanguina si conectarea minte/corp. Exercitiile fizice cresc si stima de sine si estetica corpului.

Un stil de viata sedentar este o bariera puternica in calea dorintei sexuale. Cu toate acestea prea mult exercitiu fizic are acelasi efect. Un program prea intens poate lasa corpul fara energie, redirectionand toate resursele catre recuperearea fizica. Ideal este undeva la 20 minute de exercitii moderat-intense zi de zi, si de intarire a musculaturii de doua ori pe saptamana.

Evenimente traumatice

A experimenta sau a fi martorul unui asalt sexual poate determina ca femeia sa se simta inconfortabil cu un partener. Agitatia nervoasa actioneaza ca o bariera in calea dorintei sexuale, pentru ca incetineste circulatia sanguina catre zonele erogene. Si impiedica eliberara de serotonina, care creste sentimentul de fericire.

Rabdarea si ajutorul profesional sunt cheile pentru a depasi traumele sexuale si non sexuale.

Rusina sexuala

Rusinea de acest gen poate veni din multe surse, si este o bariera dificil de trecut. Cum am mentionat deja, traumele sexuale pot fi sursa de rusine sexuala. Pe langa acestea, credintele religioase, credintele personale si presiunea sociala pot avea un rol important. Ca si femeile care traiesc in mod liberal, si sunt judecate in anumite cercuri. Este important ca partenera ta sa ia propriile decizii referitoare la comportamentul sexual- nu incerca sa fortezi asupra ei o noua atitudine. De obicei aceste tentative au exact efectul opus.

Complicatiile la nastere

Fie ca e vorba de perioada de recuperare dupa o nastere, sangerari, dureri, slabirea muschilor vaginali, prolapsul sunt doar cateva exemple. Insa dorinta sexuala poate fi diminuata si fara aceste complicatii medicale. Depresia post partul afecteaza 1 din 9 femei si netratata poate avea un impact puternic atat asupra relatiei cat si a copilului.

Corpul femeii pierde estrogen dupa nastere si in timpul alaptarii, cauzand lipsa umezirii vaginale si a placerii in timpul sexului. Daca aspectul fizic al femeii se schimba drastic dupa sarcina, poate cauza stima de sine scazuta ceea ce inseamna o bariera majora in calea libidoului.

Multe din aceste conditii pot escalada si duce la situatii mai grave, asa ca este necesar a apela la ajutorul specializat.

Alte probleme de sanatate

Greutatea- daca o femeie este obeza ii poate afecta libidoul. Fie ca este vorba de functionarea hormonala, fie de efectul asupra stimei de sine, este o bariera importanta in calea libidoului.

Diabetul- nivlul de zahar din sange asociat cu diabetul influenteaza uscaciunea vaginala, ceea ce face sexul neplacut, inconfortabil si chiar dureros.

Depresia- depresia este mai des intalnita la femei decat la barbati si afecteaza producerea de hormoni din creier- responsabili cu dorinta sexuala.

Afectiunile neurologice- orice boala sau conditie medicala care afecteaza creierul este o bariera in calea libidoului, asa cum am mentionat si anterior.

Toate aceste cazuri necesita ajutor medical si profesional, sau schimbarea stilului de viata.

Medicamentele si drogurile

Antidepresivele- reduc libidoul femeilor, ca si tratamentele pentru depresie. Desi scopul este a mari secretia de serotonina, efectul secundar este scaderea dorintei sexuale.

Fumatul- reduce circulatia sanguina in corp, ceea ce poate afecta libidoul.

Alcoolul- desi poate un pahar sau doua au abilitatea de a inlatura blocajele mental si a creste sensibilitatea fizica, in acelasi timp daca e in exces are exact efectul opus.

Drogurile ilegale- desi ca si alcoolul au abilitatea de a inlatura blocajele mentale, totusi afecteaza functiile creierului si rezultaul este cel opus, mai ales amestecate sau consumate in exces.

Anticonceptionalele- din nefericire fix ceea ce ar trebui sa incurajese sexul mai des si fara griji, afecteaza dorinta mai mult decat altele. Daca este si cazul partenerei tale, este cazul sa cautati alte optiuni.

Antihistaminele- medicamentele pentru raceala sau alergii pot cauza uscaciunea vaginala, fiind dificil pentru ea sa se excite. Poate ceva lubrifiant poate ajuta temporar.

Varsta

Contrar credintelor comune, libidoul femeilor nu atinge apogeul in jurul varstei de 30 ani. Majoritatea studiilor sustin ca in jurul varstei de 27-45 femeil sunt la apogeul vietii sexuale. Insa nu este nimic batut in cuie. De exemplu femeile se pot simti mai bine in pielea lor odata cu varsta. Pentru ca societatea a condamnat timp indelungat sexualitatea femeilor. Poate de aceea odata cu inaintarea in varsta devine mai usor a le admite si accepta.

Alte studii asociaza libidoul cu fertilitatea. Care atinge apogeul maxim la 20 si ceva de ani si scade spre 30. Si de aceea se considera ca si dorinta scade de asemenea. Cu toate acestea foarte multe femei de varsta inaintata inca sunt interesate de sex.

Alti factori

Expunerea referitoare la factori ce diminueaza libidoul poate continua la nesfarsit insa pentru a limita discursul vom enumera cativa...

Focusul excesiv pe rezultat- daca partenerul tau se axeaza escesiv pe nivelul de performanta in timpul sexului, in loc sa se bucure...poate deveni un punct major in scaderea libidoului. Insa daca ea se focuseaza mai mult pe placerea proprie, se va bucura si mai mult. Desigur nici barbatii nu sunt scutiti de concepte cum ar fi anxietatea, sau anxietatea sexuala.

Confort cu propriul corp- daca nu se simte confortabil cu corpul ei, e de inteles cum devine asta o piedica in calea excitarii. Imaginea pozitiva de sine trebuie sa vina din interior, si nu are cum sa fie rezultatul atractiei tale fata de ea.

Confortabili unul cu celalalt- daca nu sunteti pe deplin confortabili unul cu celalalt, atunci poate fi o limita in a deveni excitati. Din fericire se rezolva odata cu trecrea timpului. Pe masura ce va cunoasteit, confortul creste. Inainte de a face sex pentru prima data, puteti parcurge cativa pasi ce construiesc confortul.

- Incepeti cu o atingere usoara, a bratului sau umarului. Sau o atingere cu mana pe spate. Atingerile pot escalada impreuna cu gradul de confort., asa ca o imbratisare se poate transoforma in sarut, apoi in mai mult.

- Poate un pahar de ceva o ajuta sa se relaxeze si sa elimine emotiile.

- Complimenteaz-o, chiar daca este doar un sunet apreciativ cand se dezbraca.

- Arata un pic de vulnerabilitate.

- Discutati despre emotii si anxietate, sau chiar puteti glumi pe tema asta.

- Fa-o sa rada.

- Intreab-o daca ii place ce ii faci. Sau mai bine intreab-o ce ii place si fa asta.

De asemenea confortul casei este important, asa ca scapa de praf, fa curat, schimba asternuturile, si aprinde o lumanare. Sunt detalii care fac diferenta.

A nu isi cunoaste corpul- partenera ta va avea dificultati in a atinge orgasmul daca nu stie ce ii place. Solutia e sa se auto exploreze si sa afle la ce anume ii raspunde corpul, cand e singura si confortabila, iar apoi te poate invata si pe tine cum sa ii oferi placere.

Teama de consecinte- teama de o sarcina nedorita sau de a contacta o boala cu transmitere sexuala este o bariera enorma. De multe ori o femeie refuza sexul pentru ca simte ca nu o protejezi sau nu iti pasa. Este usor de gestionat acest aspect simplu, discutand despre si gasit o solutie potrivita impreuna.

In concluzie

Am atins in mare parte motivele pentru care partenera ta ar putea intampina greutati in a se lasa excitata si am oferit solutii in fiecare caz. Odata ca te adresezi problemelor iti va fi mult mai usor sa ajungi la preudiu si sex.

 

Cum sa folosesti un vibrator

Publicat on Tue, 19 May 2020 (9333 vizualizari)

Daca nu stii sa folosesti un vibrator inca, atunci cu siguranta ratezi doze mari de placere si orgasme.

A folosi un vibrator este un bonus grozav atat pentru masturbare cat si pentru o viata sexuala regulata. De fapt te poate ajuta sa ai un orgasm daca pana acum nu ai mai experimentat unul. Iar unele femei sunt capabile sa aiba orgasme doar asa. Acest ghid te va invata exact cum sa folosesti un vibrator, si tehnici care functioneaza cel mai bine.

Alege vibratorul potrivit pentru tine

Inainte de a invata cum sa folosesti un vibrator, vei vrea sa alegi unul, si exista cativa factori importanti de luati in considerare:

Puterea: unul din aspectele cele mai importate cand alegi un vibrator pentru tine- este sa te asiguri ca este suficient de puternic. Daca in prezent intampini probeme in a atinge orgasmul, fie in cadrul vietii sexuale cat si in timp ce e auto satisfaci, si ai nevoie de stimulare intensa pentru a reusi- cu siguranta ai nevoie de un vibrator puternic.

Asta inseamna ca este cazul sa eviti optiunile ieftine care nu ofera multa stimulare si ramai la cele high class- Lelo, weVibe, magic wand.....si cele tip iepuras.

Modele si setari- alt factor important de luat in considerare inainte de a cheltui banii pe o jucarie noua- sunt modelele si setarile pe care le are. Cu majoritatea vibratoarelor poti seta intensitatea vibratiilor. Ceea ce e minunat- pentru ca inseamna ca vei obtine exact tipul de stimulare pe care ti-l doresti.

La alte modele, poti seta si programele, care inseamna cicluri de programe de intensitati diferite, fie valuri sau pulsatii- care cresc si scad in intensitate constant. Multe femei prefera genul acesta de program decat cel constant clasic, liniar. De fapt este o problema mare cu majoritatea vibratoarelor- pentru ca intensitatea nu este cea potrivita si nu ai optiunea sa o ajustezi. Deci s-ar putea sa fie prea puternic sau prea slab, si sa nu o poti ajusta.

Forma- pentru multe femei, forma nu este un aspect asa important. De exemplu pentru cele care sunt interesate de stimulare clitoridiana folosind vibratorul in afara vaginului. Daca vorbim de penetrare, desigur forma este importanta.

Din fericire- majoritatea magazinelor specializate detin o varietate de forme si marimi- de la cele mici tip glont pana la cele tip penis, cu forme si rotunjimi ce imita foarte bine realitatea- asa ca vei gasi cu siguranta ceva ce se potriveste nevoilor tale.

Sunetul- probabil nu iti doresti un vibrator galagios. Mai ales daca imparti locuinta si cu alte persoane, vei dori sa fii discret, iar un model zgomotos nu te va ajuta in acest sens. Un model ieftin de obicei nu este si silentios.

Pregateste-te pentru placere maxima

Odata ce ai gasit un vibrator bun, sunt cateva lucruri pe care sa le faci inainte de a incepe actiunea, pentru a te asigura ca te bucuri de placeri totale.

Primul si cel mai important lucru este sa intelegi ce te excita si ce iti face placere. Asta poate implica aspecte ca:

- A face o baie lunga fierbinte.

- A citi un text erotic.

- A pregati camera cu muzica, arome si lumina difuza.

- A te atinge si mangaia ca preludiu.

- A privi la materiale porno daca iti face placere.

- A bea un pahar de vin.

Alt lucru foarte important pentru a atinge maximum de placere este sa iti cunosti corpul atat de intim incat sa intelegi exact ce butoane ai nevoie sa atingi, pentru a te aduce pe culmile placerii.

Cum sa folosesti un vibrator- 9 tehnici intense

Cheia acestor tehnici este sa le experimentezi si sa decizi care functioneaza cel mai bine pentru tine.

1. Preludiu cu vibratorul

Incepe prin a misca cu delicatete vibratorul pe deasupra zonelor erogene cele mai sensibile. Cum ar fi sanii, sfarcurile si interiorul coapselor. Pentru unele persoane gatul, buzele sau abdomenul, sau interiorul coatelor raspund la stimularea cu vibratorul.

Pe masura ce devii excitat, focuseaza-te mai mult pe coapse si vagin, dar nu atinge zona intima inca. Tachineaza-te usor plimband vibratorul prin jurul ei, pe deasupra labiilor si in zona clitorisului pana aproape iti vine sa implori pentru contact direct.

2. Tachineaza cu delicatete

A tachina usor este similar cu tehnica anterioara, cu exceptia faptului ca de data aceasta te vei focusa mai mult pe zona vaginului, dar realizand un contact minim.

Incepe prin a aplica vibratorul deasupra vaginului tau si treci cu el usor catre clitoris. Odata ce ai ajuns acolo, revino inapoi. In timp ce realizezi aceasta tehnica corpul tau va urla dupa mai multa intensitate, dar nu ii oferi asta inca. Mentine o atingere delicata ca un fulg, cat poti de mult.

3. Focus clitoridian

Acum e randul clitorisului. Misca varful vibratorului pe deasupra clitorisului si aplica presiune direct pe acesta. Exista cateva lucruri pe care le poti face in acest punct:

- Poate vrei sa apesi capatul vibratorului pe una din partile clitorisului.

- Poate preferi sa treci pe deasupra lui inainte si inapoi.

- Poate preferi sa faci cerculete incet sau foarte repede.

- Poate preferi sa te tachinezi incontinuare aplicand presiune minima.

Cheia este sa experimentezi cu aceste tehnici diferite, si sa gasesti partea clitorisului care se simte cel mai placut prin stimularea cu vibratorul.

4. Capisonul clitorisului

Unele femei simt ca a intra in contact direct cu clitorisul se simte prea intens si chiar dureros. Daca te incadrezi in aceasta categorie, nu te ingrijora- nu esti singura- si exista o solutie simpla.

Trebuie sa folosesti capisonul clitorisului ca un amortizor. Este acea portiune mica de piele care il acopera. Deci in loc sa folosesti vibratorul direct pe clitoris, foloseste-l pe capison mai degraba. In acest mod vibratiile vor fi mai putin intese, dar totusi placute.

5. A trece pe deasupra

Este o tehnica foarte populara, si presupune a stimula intreaga zona a vaginului pe deasupra cu toata suprafata vibratorului. Trebuie sa apesi cu toata suprafata pe vagin. Varful acestuia ar trebui sa ajunga pe clitoris, in timp ce lungimea acestuia pe labii sau vagin, iar baza vibratorului la baza vaginului. Daca strangi picioarele in timp ce le apropii, ai putea cu usurinta sa tii vibratorul, chiar si fara maini.

6. Finalizeaza in interior

Cu toate aceste tehnici care au loc in afara vaginului, este timpul acum sa te gandesti la ce este in interior. Pentru aceasta este util un vibrator in forma de penis, care poate penetra cu usurinta vaginul.

Folosind lubrifierea ta naturala, sau un lubrifiant cumparat, umezeste bine vibratorul, si introdu-l cu delicatete in interiorul vaginului. Pur si simplu sa il lasi sa ramana acolo poate fi foarte placut, dar ai putea descoperi ca este mult mai placut sa aplici presiune pe punctele cele mai sensibile de acolo, in mod particular punctul G si glanda Skene, ca si punctul A, toate aceste putand provoca orgasm.

Experimenteaza cu presiunea pe care o aplici, intensitatea vibratiilor si diferitele zone din interiorul vaginului, pentru a descoperi care se simt mai intens.

7. Adauga degetele acestui mix

Doar pentru ca folosesti un vibrator nu inseamna ca nu poti folosi si degetele. De fapt a face asta adauga mai multa placere jocului. Foloseste-ti degetele pentru a iti stimula punctul G, in timp ce cu cealalta mana folosesti un vibrator pentru clitoris. Desgur poti face schimb de maini, sa folosesti degetele pe clitoris si un vibrator pe punctul G.

Cum am mai repetat deja, cheia este sa experimetnezi si sa vezi ce iti face placere. Poate vei descoperi ca preferi presiune pe punctul A sau sa stimulezi labia in loc de clitoris.

8. Foloseste vibratorul pentru sex mai bun

Vibratoarele sunt considerate de multe ori ajutoare in relatii, si a le vedea asa este o idee grozava. A folosi un vibrator in timpul sexului poate imbunatati in mod semnificativ placerea ambilor parteneri. Daca ai probleme in a atinge orgasmul in timpul sexului, a folosi un vibrator te poate ajuta sa atingi orgasme in timpul penetrarii. A il folosi pe clitoris in timpul anumitor pozitii ce iti permit acest lucru- face totul mult mai usor.

Daca iti face placere- poti cere partenerului sa foloseasca vibratorul pe tine in timpul sexului. Desigur ar putea fi distractiv si ca tu sa folosesti pe el vibratorul. Iarasi depinde de voi si de ce pozitii alegeti. Daca va place ideea- stimularea perineului poate fi foarte placuta- ca si testicolele.

Important! Unii tipi mai sensibili pot lua personal faptul de a folosi un vibrator in timpul sexului. Ar putea considera ca ei nu sunt suficienti de buni. Si poate fi foarte frustrant, in special daca tot ce iti doresti este sa incerci ceva nou cu el. Daca el se simte ofensat sau stresat, atunci poate ca e cazul sa il asiguri ca doar vrei sa incerci ceva nou, si ca nu este el de vina si nici nu greseste cu nimic.

9. In timpul sexului oral, sau hand job

La fel cum am sugerat mai sus, poti folosi vibratorul pe partener in timpul sexului, a sexului oral sau hand job. Iata cateva idei:

- Incearca sa treci usor cu vibratorul deasupra suprafetei si sa vezi cum reactioneaza.

- In timp ce ii oferi sex oral, poti folosi vibratorul pe testicole, sa il plimbi de-a lungul lor si sa le tachinezi usor astlfe

- Perineul barbatului este incredibil de senzitiv asa ca incearca sa presezi vibratorul in acest punct. Desi este sensibil poti incerca mai multa fermitate caci va fi mai placut pentru el.

- Daca barbatul tau este fan jucarii, nu te retine din a folosi si pentru stimulare anala. Poti tachina intai exteriorul si apoi sa intri usor in interior, sau chiar sa penetrezi cu vibratorul.

Avertisment!

Desi vibratoarele imbunatatesc viata sexuala a majoritatii femeilor, exista si o parte intunecata pe care o simt majoritatea.

Si nu ma refer la adictie, ci altceva mai subtil.

Cand incepi sa folosesti vibratorul, vei remarca ca vibratiile te vor face sa ai orgasm foarte usor, chiar foarte rapid. Insa cu timpul vei constata ca si corpul tau sa ve adapta la puterea vibratorului, ca si orgasmele. Asta inseamna ca dupa ce vei reveni la stimularea cu degetele nu vei resimti placerea la fel, ceea ce va face mai dificil sa ai orgasm.

Este valabil si pentru sexul clasic. Daca corpul tau s-a adaptat stimulilor vibratorului, iti va fi putin dificil sa ai orgasm, pentru ca barbatul nu iti poate oferi aceiasi stimulare. Deci dependenta poate fi in acest sens. Solutia e simpla, inceteaza sa mai folosesti vibratorul cateva luni si senzitivitatea va reveni.

Un ultim lucru de spus este ca vibratorul poate acoperi si stimula multe arii. Adesea cand incepi sa il folosesti esti deja excitata asa ca sari peste preludiu si pregatire, asa ca folosese-l cum iti place tie mai mult si bucura-te la maxim!

Mai mult sex- un ajutor in lupta cu virusul

Publicat on Thu, 30 April 2020 (1219 vizualizari)

Cum iti afecteaza coronavirus viata sexuala

Majoritatea oamenilor aflati in izolare experimenteaza schimbari in rutina lor zilnica. Nu mai merg la birou, scoala, petreceri sau iesiri in oras cu prietenii, reuniuni cu familia. Deci nu este o surpiza faptul ca pentru multe persoane si viata sexuala are de suferit.

Unii poate nu au incotro, automat au parte de mai putin sex sau deloc- fiind izolati singuri- si fiind foarte riscant pentru a se intalni cu partenerul . Sau poate sunt situatii in care partenerul este afectat de virus. Pe de alta parte cei care pot avea parte de mai mult sex se pot confrunta cu problema de a ramane fara stoc de prezervative- si de aceea se speculeaza ca multi bebelusi se vor naste peste 9 luni.

Dar daca totusi nu faci parte din aceste categorii in schimb nu ai chef- nu esti singur! Majoritatea persoanelor raporteaza o scadere a libidoului datorata panicii si disperarii generale. Doar o mica parte raporteaza ca virusul a avut un efect bun asupra vietii lor sexuale (24% dintr-un chestionar realizat de NBC News, la care au raspuns 9000 persoane).

Fiecare raspunde diferit la aceiasi stimuli; iata cateva idei pentru care reactionezi asa:

Te lupti cu dispozitia proasta

Pentru multe persoane, cand sunt stresate, sexul este ultimul lucru la care se pot gandi. Poate ingrijorarea pentru parintii care sunt in varsta, stresul de a iti crea o rutina de viata acasa, sau incertitudinea asupra viitorului- toate predomina si viata sexuala cade pe ultimul loc. Pentru altii sexul este un mecanism adaptativ, si cand anxietatea si stresul cresc- la fel si libidoul. Acest lucru este sustinut de traficul crescut pe Porn Hub din ultima perioada.

Economia este dezastruoasa

Perspectivele nu sunt prea imbucuratoare asta e clar pentru toata lumea. Si daca este sa confruntam cu rata natalitatii, din perioadele de criza economica, ne dam seama usor ca dorinta de sex a populatiei nu este tocmai ridicata. Grija zilei de maine si stresul referitor la viitor poate fi un motiv foarte puternic pentru scaderea libidoului.

Prea mult timp impreuna

In cadrul relatiilor pe termen lung, poate fi dificil sa pastrezi misterul tot timpul. Si este valabil pentru momentele cand sunteti blocati impreuna, fara posibilitatea de a desfasura prea multe activitati independente separat. Prea mult timp petrecut impreuna poate fi atat un plus cat si un minus. Asa cum afirma terapeuta de cuplu Esther Perel, avem nevoie si de stabilitate si de independenta. Nevoia noastra de a fi impreuna exista in acelasi timp cu nevoia de a sta separati. Cu prea multa distanta nu poate fi conexiune. Dar prea mult timp petrecut impreuna inseamna ca nu mai avem nici o punte pe care sa traversam, catre celalalt. Cand relatia devine fuzionala- nu mai ai cu cine sa te conectezi, pentru ca sunteti deja una. Deci sa nu fiti surprinsi ca in aceste perioade de stres si anxietate intensa libidoul sa varieze de la o extrema la celalalta. 

Insa majoritatea cuplurilor se adapteaza gradual, caci un lucru e sigur cat priveste carantina si sexul: ai suficient timp sa te bucuri pe indelete de asa ceva.

Totusi haideti sa vedem in ce masura mai mult sex ne ajuta in lupta imptriva virusului

Tinand cont ca pana acum sigur esti la un anumit nivel de izolare, cu regulile incerte, panica si vestile despre sanatate nu tocmai incurajatoare- sigur cauti metode pentru a lucra asupra acestui fapt.

Iata vestea buna. Exista un mod sanatos pentru a preveni virusul! Sexul. Sexul este metoda perfecta pentru a gestiona aceste vremuri tulburi. Cel putin sexul ajuta in depresie, anxietate, plictiseala si lipsa exercitiilor- toate provocate de statul acasa. Dar nu numai. Sexul ajuta atat in combaterea singuratatii cat si a lipsei timpului singur- doar cu tine, asa ca este util si atunci cand esti singur acasa si iti doresti atingerea cuiva, sau dimpotriva cand esti prea des impreuna cu partenerul si incercati sa nu va rupeti capurile reciproc cand va certati pentru ultima prajitura. Nu asumam ca previne sau vindeca eventuala infectare, insa exista corelatii semnificative intre o viata sexuala buna si imbunatatirea sanatatii fizice si mentale in general, care coreleaza cu un sistem imunitar bine pus la punct asa ca.....

 

Daca totusi nu esti convins, iata argumentul biologic referitor la beneficiile sexului mai frecvent in timpul carantinei.

Activitatea sexuala (definita ca orice activitate cu scop erotic, singur sau un partener) are multiple beneficii pentru sanatate. In primul rand exercitiul fizic. Poate o partida de distractie de unul singur nu este echivalentul unei ore de cardio, dar orice activitate sexuala cu un partener arde de la 20 pana la cateva sute de calorii.

In mod secundar, activitatea sexuala- excitarea, joaca sustinuta si orgasmul in mod particular- schimba chimia corpului in sens pozitiiv, si lucreaza cot la cot, daca nu chiar mai bine decat alti factori- in sustinerea sistemului imunitar.

Decizia de a face sex si concentrarea pe excitare, este ca o forma de meditatie mindfulness. Cand te concentrezi pe stimulii fizici si pe scopul de a crea placere- sistemul nervos parasimpatic se activeaza. Sistemul parasimpatic lucreaza in starea de relaxare a corpului, fiind in opozitie cu sistemul simpatic, cel anxios care se activeaza in cazuri de frica sau pericol, de tipul lupta sau fugi- raspuns cum e si in cazul pandemiei. Deci a te angaja in activitati sexuale te poate ajuta in a te relaxa inclusiv in privinta a ceea ce se intampla la nivel mondial. Toate acestea in timp ce aduce si alte beneficii similare meditatiei- sprijina sistemul cardiovascular, digestiv si neurologic.

Si in timp ce toate activitatile sexuale sunt benefice, orgasmul este modul principal de a activa sistemul parasimpatic. Orgasmul stimuleaza nervul vag, important in conectarea centrilor parasimpatici din creier cu corpul. A stimula nervul vag poate reduce depresia si anxietatea, fiind una din directiile asupra carora actioneaza sexul ca imbunatatire a dispozitiei. Dar mai sunt si altele.

Orgasmul schimba nivelul hormonilor din creier. Cortizolul- hormonul stresului- scade, ceea ce te poate ajuta sa faci fata unei zile sau saptamani dificile. Alte substante cresc. Dopamina-care se centreaza pe recompense, te poate ajuta asupra partilor pozitive de a sta acasa. Endorfinele, substantele proprii ale corpului cu efect opioid-iti pot oferi starea de euforie specifica unor droguri- asa ca priveste orgasmul ca pe o aventura naturala. Vasopresina- care ajuta in reglarea tensiunii sexuale, si oxitocina- care este asociata cu conectarea sociala- si care ambele cresc in nivel. Impreuna toate aceste substante chimice sunt asociate cu inlaturarea simptomelor depresiei si anxietatii, si imbunatatirea starii de bine si a simtului conectarii sociale, fie ca esti singur sau cu un partener in carantina. Si tinand cont ca ai tot timpul din lume acasa, te poti bucura si rasfata pe indelete cu explozii delicioase oricand iti doresti.

Deci iata- preocuparile erotice au si efect de exercitii fizice, si conduc si la scaderea nivelului de stres, si a anxietatii, sustin imbunatatirea dispozitiei, a sanatatii si simtul conectarii sociale, marind totodata abilitatea de a tolera frustrarea datorata carantinei. Sexul nu este doar o distragere incitanta, ci iti poate intari corpul si mintea.

Asa ca stai in casa, fa sex cat de mult poti, si ramai pe fir caci revenim cu noi idei pentru a face viata erotica mai distractiva si placuta in aceasta perioada de izolare la domiciliu.

 

Sex fierbinte in timpul izolarii

Publicat on Wed, 08 April 2020 (1682 vizualizari)

Ponturi pentru momente incendiare in doi in timpul carantinei si izolarii

Tinand cont de situatia in care ne aflam la nivel mondial, multe tari se afla in izolare si carantina. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te panichezi. Iti amintesti toate aceste momente in care ti-ai fi dorit sa ai timp pentru tine?

Daca esti izolat cu persoana iubita poate ca rasufli usurat, ca macar esti in carantina cu cineva drag. Si ai atat de mult timp sa faci tot ceea ce ti-ai dorit, de pe lista de lucruri de facut in cuplu, acum ca fiecare week-end este un week-end al rasfatului in doi. Cumparati-va un leagan al iubirii. Sau incepeti un blog despre sex.

Acum ca ai tot timpul din lume, ai putea gasi niste moduri placute si creative de a-l petrece, si desigur sexul ar putea fi primul pe lista. Iata cateva idei in acest sens.

1. Programeaza in agenda timpul pentru sex (ca si restul activitatilor)

Este normal sa te simti stresat in aceasta situatie deloc normala, in care raspandirea unui virus ne seteaza ritmul vietii, insa este imperios necesar sa ne gestionam nivelul de stres. Organizatia Mondiala a Sanatatii ne sfatuieste a limita expunerea la stiri, in special cele care te afecteaza negativ. Unul din modurile pentru a face asta este sa iti creezi o rutina zilnica, un program...si sa te limitezi la acel interval pentru a citi sau urmari stiri. Si da, un program si pentru sex.

A trata viata sexuala ca pe un task de bifat poate suna un pic ciudat, dar este un mod bun de a iti reaminti ca ai nevoie de confort, de contact uman si placere fizica. De asemenea, a planifica rutine zilnice in timpuri de incertitudine poate oferi sentimentul de ordine si normalitate intr-o situatie haotica.

2. Aranjeaza un loc special pentru a face dragoste

A avea un loc special pentru a face sex este intotdeaauna o idee buna pentru a intra in dispozitie, atat tu cat si partenerul. Nu inseamna ca este necesar sa amenajezi o camera speciala dedicata activitatilor de budoir ca pe vremuri.

Exista multiple modalitati e a transforma locuinta de la ceva monoton la sexy. Poate include lumanari parfumate, uleiuri esentiale, betisoare parfumate. Poate a aseza o patura sau covor matasos pe podea in mijlocul livingului si a aprinde o lumanare- transforma camera intr-un loc special. Sau o baie relaxanta, parfumata si confortabila poate fi modul perfect de a te transpune intr-un moment deosebit.

3. Dedica-te tie complet

De cate ori faci sex, fa-o pe bune. Complet si total. In aceste vremuri tulburi avem tendinta sa fim anxiosi si sa facem multitasking mental in tot ceea ce facem. Efectul de suprimare al sexului asupra stresului functioneaza in ambele sensuri; fie ca vei reduce nivelul de stres prin sex, fie stresul va afecta abilitatea de a te angaja complet in actul sexual.

Secretul este imersiunea completa a simturilor. Pentru un moment, uita de orice intentie, chiar si intentia de a atinge orgasmul, si lasa-te cupris de toate senzatiile: ceea ce simti in partea inferioara a corpului, caldura, mirosul pielii, respiratia, atingerea buzelor...senzatia delicioasa de atingere a organelor genitale...lasa-te purtat fara sa te gandesti unde vei ajunge.

4. Fii tandru si afectuos mai mult decat de obicei

Nu este nimic gresit in a fi putin mai intens sau kinky, dar vremurile dure, poate putin inspaimantatoare, necesita reasigurari, prietenie, apropiere si atingeri pline de iubire. Chiar daca la un anumit nivel egoismul este intotdeauna prezent in sexualitate, atat la nivel biologic cat si social, acum nu este cazul pentru a fi centrat pe sine, ci pe a impartasi...inclusiv sexual, la fel ca in toate celelalte aspecte. In aceasta realitate ciudata, putem fi in acelasi timp plictisiti de izolare, cat si panicati de pacea care este afectata de tumultul mondial. Este normal sa tanjim dupa caldura si afectiunea fizica si prezenta celuilalt. Haideti sa ne straduim sa renuntam la falsitatea si sa facem din asta un joc al schimbului- de energie, de placere, si mai presus de toate- de iubire.

5. Ramai in siguranta

Fii responsabil prin tot ce inseamna asta si asigura-te ca nu raspandesti virusul, chiar daca nu apartii de grupurile vulnerabile. Din ceea ce stim este extrem de infectios, si chiar daca nu s-a dovedit ca se transmite sexual, este o iluzie sa crezi ca este posibil sa faci sex cu alta persoana fara sa transmiti boala, daca unul din voi o are.

In acest moment ce putem face este sa pastram distanta sociala, sa respectam regulile si sa ne abtinem de la a ne intalni cu noi parteneri.

Este de asemenea important sa avem o comunicare deschisa cu partenerul prezent despre statusul sanatatii fiecaruia si posibila expunere viitoare.

In final, toti ar trebui sa adoptam un tip de comportament precaut (inclusiv sex) pentru a evita rani sau infectii, care necesita ingrijire medicala, pentru ca serviciile medicale sunt supra aglomerate sau chiar indisponibile in unele locuri.

Acum mai mult decat niciodata trebuie sa ne pastram calmul si siguranta, chiar daca asta inseamna sa fii mai precaut sexual pentru moment.

 

(dupa lelo.com)

Raspandeste iubire, nu virusi!

Publicat on Fri, 27 March 2020 (1260 vizualizari)

Joaca-te daca tot trebuie sa stai in casa!

In prezent lumea pare ca se rastoarna cu susul in jos. Distanta sociala este pe agenda de zi si este necesar sa stam in casele noastre. Pe timpul acestei stari de urgenta, este imperios necesar sa ne protejam atat pe noi si cat si pe ceilalti. Coeziunea sociala, sprijinul reciproc si solidaritatea aratata celorlalti oameni conteaza acum mai mult ca niciodata. Dar cum ne putem proteja pe noi si pe ceilalti? In primul rand prin a sta acasa si a nu lasa nebunia generala sa ne afecteze. Sa raspandim iubire, nu virusi!

Insa in aceste zile, multi dintre noi considera o provocare a gestiona tot acest timp liber. Poate fi dificil de a ramane creativ si a gasi cai de a petrece timpul liber in mod distractiv. Din fericire avem noi idei cum sa gasim resurse, pentru a face aceasta situatie dificila mai usor de trecut, intr-un mod placut.

Iata cateva sugestii pe care le poti pune in aplicare pentru cand esti fortat sa stai acasa. 

Curatenia de primavara

Acum chiar nu mai ai nici o scuza ca nu ai timp! Nu te ingrijora, nu vorbim de datul cu aspiratorul sau stersul geamurilor. Insa stim alta categorie care are nevoie de atentie! Acum este momentul ideal sa explorezi sertarul cu jucarii, sa le speli, cureti si sa reincarci toate accesoriile erotice si sa le asezi frumos in saculetii speciali pentru depozitare.

Imbunatateste-ti imunitatea

Nimic nu pastreaza sanatatea mai in forma si reduce stresul mai mult decat joaca de unul singur. Este demonstrat stiintific ca orgasmele elibereaza hormonii oxitocina si serotonina care ne fac si sanatosi si fericiti. Asa ca ia-ti jucaria preferata si fugi pe canapea, patul din dormitor, sau in baie, pentru o portie generoasa de self pleasure.

Experimenteaza

Mai mult timp petrecut acasa inseamna mai mult timp pentru a experimenta. Foloseste timpul acesta cu intelepciune si du-te sa explorezi. Fie singura fie cu un partener exista numeroase zone erogene ce asteapta sa fie descoperite. De exemplu- stimularea perineului- o zona erogena adesea subestimata, care poate oferi o turnura total noua si interesanta jocurilor erotice.

Provocarea pulsatiilor

Vrei ceva mai provocator? Nici o problema! Ce zici de provocarea pulsatiilor? Ia un vibrator cu pulsatii si foloseste-l timp de 30 zile. Nu doar ca iti va creste senzitivitatea si libidoul dar vei invata si foarte multe despre corpul tau si vei simti beneficii de fiecare data cand faci sex.

Exercitii pentru pelvis

Pentru multi sosirea primaverii desemneaza momentul pentru a face exercitii. Asa ca de ce sa nu folosesti oportunitatea pentru a iti antrena muschii pelvieni. Pelvisul este centrul de putere feminin si ar trebui lucrat in permanenta. Si care e partea cea mai grozava? Un pelvis bine antrenat face sexul si mai intens. Si pentru tine si pentru el.

 

Totusi daca esti izolat impreuna cu partenerul, poate ca ti se pare o provocare sa fiti impreuna 24/7. Insa asta este realitatea pentru multi dintre noi in aceasta perioada. In lipsa obligatiilor zilnice- munca, prieteni, sala de fitnes, evenimente sociale- cei care sunt intr-o relatie intra intr-un teren fara precedent.

Lucrurile sunt pe cale sa devina mult mai interesante...in special daca partenerul tau este doar la cativa metri in apropiere.

Interesant nu inseamna plictisitor. Pur si simplu aveti nevoie de un sistem de supravietuire care sa va faca sa treceti prin aceste saptamani sau luni. Este necesar sa va stabiliti si delimitati rutine eficiente de munca de acasa, si seri pentru intalniri, pentru a pastra relatia fericita.

Dar cum ramane cu sexul? Cum pastrezi lucrurile incitante cand petreceti aproape fiecare minut impreuna? Nici tu nici partenerul nu veti mai ajuge la saloane de infrumusetare, asa ca veti vedea mult mai mule aspecte ale celuilalt in cu totu alta lumina. Acele crunte epilari braziliene cu ceara de care se plangea ea? Nu mai este cazul. Dar acele pedichiuri nu atat de reusite ca in sezonul cald? S-ar putea sa fii nevoit sa te obisnuiesti.

Vei fi alaturi de partener/a pentru cateva saptamani. Ce faceti daca nu aveti unde evada dupa o cearta? Cum eliberati tensiunile? Sigur, sexul este o optiune, fiind o metoda de a gestiona stresul pe termen lung. Si este necesar sa lucrati la elimina anxietatile, pentru a ramane sanatosi mental intr-un fel sau altul.

(Cu toate acestea daca esti suficient de norocos sa ai mici teroristi care fac scoala online acasa, sau de care sa ai grija, aceste ponturi nu sunt pentru tine. Fii multumit daca mai faci sex vreodata. Fa tot posibilul sa impartiti in mod egal indatoririle legate de scoala si dormiti cu randul- s-ar putea sa fie cea mai mare placere apropiata de orgasm pe care o vei avea pentru o vreme).

Daca tu si partenerul tau sunteti ingrijorati ca va veti plictisi unul de celalalt in dormitor, urmeaza acest program conceput pentru o saptamana, pentru a pastra atmosfera incendiara.

Luni: poarta minimul esential

Ar trebui sa te rasfeti cu tinute atractive cat mai des. Sigur, tu si partenerul probabil va vedeti dezbracati noaptea, sub asternuturi in principal. Dar ce ar fi sa incepi ziua cu activitate nud- lasa totul la vedere! Ai de efectuat video conferinte? Te poti imbraca doar in partea de sus. Subit zilele de luni nu vor mai fi atat de lipsite de motivatie.

Marti: programeaza cina in avans

Pentru marinari asta inseamna pranzul la cina. Pentru altii- o bere in miezul zilei. In cazul nostru vorbim de sex. (Da, cat soarele este inca pe cer) . Nu exista un mod mai bun de a iti da refresh unei dupa amiezi decat cu o partida buna de sex. Si nu uita, intotdeauna undeva pe glob e trecut de 12 p.m.

Miercuri: incearca R&B

Sexul este minunat, dar ce ar fi sa incerci putina tandrete in schimb? Fa cu randul in a seta dispozitia in fiecare saptamana: aromaterapie, o baie cu spuma si un playlist potrivit. Fara sex- doar relaxare si conectare unul la celalalt pentru un timp.

Joi: schimba ceva

Cunosti acea pozitie despre care tu si partenerul tau mereu ati discutat dar nu ati incorporat-o inca in agenda voastra sexuala? Sau faptul ca ati fost de acord sa va uitati la filme porno impreuna dar nu ati facut-o inca? Sau poate nu ai chef sa mergi pana la capat dar vrei sa acorzi atentie totala celuilalt (sex oral). A fi atat timp impreuna e o ocazie grozava de a incerca trucuri noi.

De Vineri pana Sambata: post intermitent

A lua o pauza de la sex este o adevarata provocare de vointa. Ia sa vedem cat de multi poti sta fara sex- doar masaje, mangaieri romantice, sarutari pe gat si alte moduri de preludiu inocent. Tot acest joc poate face ca asteptarea sa merite din plin.

Speram ca macar una din aceste idei sa iti faca timpul petrecut acasa mai distractiv, si sa ajute in inlaturarea plictiselii.

Totusi ce e esential este sa ramai acasa, sa eviti contactele sociale, si sa nu te lasi purtat de nebunia generala. Raspandeste iubire, nu virusii!

 

 

(adaptat dupa funfactory.com si level.medium.com)

Idei pentru momente fierbinti cand stai in casa

Publicat on Fri, 20 March 2020 (3239 vizualizari)

Iata cateva idei sexy pe care le poti pune in practica cu usurinta- in functie de copii si timpul disponibil- fara prea multa pregatire. Acest buchet inspirational de idei, poate ajuta orice cuplu sa condimenteze departamentul sex.

Este momentul sa faci un pas sau doi in afara zonei de confort si sa te lasi purtat! Tu si partenerul tau va veti bucura de ceva nou, si cine stie, unele din lucruri poate vor deveni o obisnuinta. Poate chiar iti vor placea majoritatea! Nu ai de unde sa stii pana nu incerci!

Fie ca este vorba sa parasiti dormitorul, sa folositi obiecte din casa sau sa incerci ceva complet nou si aparte, s-ar putea sa functioneze pentru tine si partenerul tau. Cu siguranta vei gasi ceva ce poti face in seara asta!

Recreaza primul sarut

Respirati impreuna, tineti-va de mana si imbratisati-va in timp ce faceti asta.

Cina seducatoare

Mananca sexy si seducator. Acorda atentie modului cum lingi inghetata sau cum rontai carnea de pe un os.

Anticiparea

Vedeti cat de mult timp puteti sta excitati fara sa va rupeti hainele de pe voi.

Complet imbracati

Incercati sa va .... cu hainele pe voi...sau macar cu lenjeria intima pe voi.

Rasfata cu parul

Lasa-ti parul desprins si plimba-l pe tot corpul lui.

Ochii sunt oglinda sufletului

Pentru cel putin un minut, fiecare dintre voi priviti-va unul in ochii celuilalt.

Admirator secret

Setati-va conturi de email folosind alte nume. Apoi trimiteti-va emailuri sexy si poze din acele conturi.

Da jos tot

Jucati un joc de striptease

Spuneti o poveste

Colaborati in a scrie o poveste erotica sau un fragment erotic.  Scrie sau recita un paragraf, in timp ce partenerul face la fel....apoi continua. Mergeti inainte in acest fel pana finalizati povestea.

Incercati cu manusi

Cumpara o pereche de manusi din nitril si ofera-i partenerului un hand job. Va fi o experienta noua si diferita!

 

Mascarada

Poarta o masca.

Alt par, alta tu

Poarta o peruca si pozeaza in altcineva.

Foloseste protectie

Incearca un nou tip de prezervativ. Sau incearca un prezervativ feminin.

Margele peste tot

Foloseste un sirag de perle (chiar si cele de plastic sunt potrivite), si ofera-i un hand job.

Aluneca pe coaja de banana

Ofera-i un hand job cu o coaja de banana. Incearca sa o incalzesti la cuptorul cu microunde pentru cateva secunde, pentru momente si mai intense.

Atentie! Alunecos

Foloseste extra lubrifiant. Mult!

Economiseste apa.

Faceti dus impreuna. Foloseste lubrifiant pe baza de silicon si intrati la dus impreuna.

Dublu orb

Foloseste o masca pentru ochi si fii tu cel orbit, sau alternati.

Utilizare multipla

Gaseste trei lucruri in bucatarie (o spatula, lingura de lemn, miere), cu care va puteti juca senzual.

Pictura cu degetele

Pictati cu degetele sanii celuilalt.

Miscare in sensul acelor de ceas

Fa asta in jurul clitorisului. Cu degetul, pana la ora 12 si inapoi. Vezi cum se simte mai bine.

Pune in act

Inchiriaza un film porno si pune in act o scena.

Arta performantei

Masturbati-va unul pentru celalalt. Scoate sunete, mimica si fii teatral pentru celalalt.

Clubul de carte

Cititi pe rand celuilalt cate o povestire erotica dintr-o carte sexy.

Board games pentru adulti

Joaca un joc de echipa dar schimba regulile si fa-le sexy.

Cat de apropiat te simti

Incearca un board game special desemnat pentru a inspira monogamia.

Pe drum

Fa sex in masina ta, chiar daca este parcata in garaj.

Strange tare

Strange tare zona pelviana, in jurul lui.

Bataie cu perne

Cauta o noua pozitie care include a folosi perne.

Spala-te pe dinti...sau altceva

Porneste o periuta electrica...si foloseste pe sfarcurile lui...sau ale ei.

Pentru el

Foloseste un vibrator...pe el, in zona cunoscuta ca perineu, intre anus si testicole.

Sexting

Poarta o discutie sexy, fie prin video sau sms, si chiar daca locuiti impreuna- mergeti in camere separate.

Cine castiga cursa

Faceti un concurs si vedeti cine finalizeaza primul sau cine poate rezista mai mult.

Imbracat. Dezbracat.

Alege outifitul partenerului si imbraca-i inainte de a ii dezbraca.

Pierde-te pe ringul de dans

Cumpara un vibrato wireless si du-te sa dansezi. Permite partenerului sa controleze telecomanda.

 

Trezeste-te si straluceste

Fa sex primul lucru dimineata.

Respiratie inaltatoare

Vezi cat de sus iti poti ridica energia sexuala prin respiratie.

Plezneste-ma

Fii kinky- incearca sa pleznesti sau sa te lasi pleznit.

Pentru amandoi

Incearca un vibrator cu structura realizata pentru amandoi.

In natura

Fa dragoste afara, in natura.

Intalnire ieftina

Du-te la o intalnire intr-un hotel ieftin.

Sex pe bani.

Plateste-ti partenerul/partenera pentru sex.

Nu sta pe loc.

Ofera sau primeste un lap dance.

Scoala de dans

Danseaza lent, ca si cum e prima data, dar nu acea prima data usor ciudata. Decat, daca, desigur- te excita.

Joc de rol

Noteaza cateva fantezii si pune-le intr-o palarie. Apoi alege una din ele la intamplare si pune-o in practica. Include o lista de accesorii necesare.

Freaca-ma asa cum trebuie!

Oferiti-va cate un masaj al scalpului.

Aromaterapie

Masati-va reciproc folosind lumanari care se topesc si se transforma in ulei de masaj.

Lasa luminile aprinse

Lasa luminile aprinse. Fii obraznic. Daca esti si mai curajos- lasa si draperiile trase deoparte.

Hraneste-ma

Pregateste o masa din alimente cu efect afrodisiac. Hraniti-va unul pe celalalt, sau mancati direct de pe corpul partenerului.

Dirty talk- fraze pentru a-ti innebuni partenerul

Publicat on Fri, 13 March 2020 (50036 vizualizari)

Vreau sa te gandesti la mine.

Iti vreau ochii asupra mea.

Iti vreau mainile pe mine.

Te vreau cu totul!

Putini sunt cei care se bucura de partidele de sex silentioase. De multe ori este reteta sigura pentru sex banal si plictisitor.

De aceea in cele ce urmeaza sunt prezentate cateva idei pentru a vorbi sexy cu partenerul tau, pentru a construi tensiune sexuala, a pastra atractia si cel mai important a avea partea de sex incredibil.

Vreau orgasm.

Cu limba ta!

Aceste idei si ponturi sunt incredibil de puternice, daca vrei sa le accesezi si sa ai parte de orgasme intense din cap pana in picioare, si senzatii care il vor face sa fie innebunit dupa tine.

 

 

De ce sa inveti sa vorbesti sexy/murdar de fapt?

Primul pas este sa intelegi de ce ai face asta.

Multe femei considera ca a folosi fraze sexy sau usor vulgare- cum sunt unele exemple enumerate aici- sunt tabu, sau rezervate pentru ce se intampla in dormitor. Cu siguranta face sexul sa fie mai placut, dar functioneaza si in alte arii ale relatiei de asemenea.

Construieste tensiune sexuala- de departe cel mai puternic beneficiu pentru a vorbi sexy este cresterea dorintei si a tensiunii intre parteneri. Tensiunea sexuala este pilonul pe care se construieste o relatie plina de pasiune si dorinta.

Multe persoane care se afla in relatii de cursa lunga, cu trecerea timpului, devin mai degraba prieteni sau colegi de camera decat atrasi unul de celalalt erotic.

In loc sa va rupeti hainele de pe voi constant, va chinuiti de zor sa intrati in dispozitie pentru sex. Poate ca ati si incercat cateva ponturi despre care ati auzit sau citit...dar nu au functionat cine stie ce.

Palmuieste-ma.

Musca-ma.

Defineste-ma.

Fa-ma a ta!

Tensiunea sexuala este cheia

Este acel sentiment magic, care te face sa te gandesti la celalalt, care te face sa iti doresti sa fii aproape fizic si care te face complet incitat cand va aflati unul in compania celuilalt.

A vorbi sexy cu partenerul este metoda cea mai buna pentru a construi tensiunea sexuala dintre voi. Poti invata niste fraze sexy care construiesc tensiunea intre voi in cele ce urmeaza.

Sex mai intens

A folosi fraze sexy sau obraznice poate intensifica viata sexuala. Poti striga si pronunta tot felul de fraze oricat de obraznice in timp ce sunteti in procesul creator: "F.....mai tare", "Vreau sa iti gust sperma", "Ador sa te simt in mine".

Dar....poti folosi de asemenea si alte fraze mai intense sau nu, care fac tot actul sa para mai sexy. Poti sa ii soptesti in ureche "Nu te opri, imi place ce imi faci" sau "Te simt incredibil", si vei vedea ca face toata diferenta.

Tine-l cu gandul la tine in permanenta

A construi tensiunea sexuala cu barbatul tau este evident un beneficiu al folosirii cuvintelor murdare in acest ghid. Un alt beneficiu este ca il vei pastra pe celalalt cu gandul la tine in permanenta.

Nu este nimic mai inconfortabil decat sa stii ca iubitul tau este departe, si are alte prezente feminine in jur. A folosi tipul corect de cuvinte sexy cu el il va pastra constant cu gandul la tine, avand fantezii referitoare la ce va face cand te va vedea, asteptand cu nerabdare sa ii scrii sau sa il suni.

Cand combini construirea tensiunii sexuale, a il tine cu gandul la tine si a avea parte de sex intens impreuna, probabil vei observa beneficiile vorbitului sexy in relatia voastra.

 

Cum sa vorbesti sexy si obraznic- instructiuni pas cu pas

Acum ca am stabilit beneficiile, este timpul sa inveti cum se face:

1. Incepe usor- daca incepi deodata sa vorbesti obraznic cu partenerul, si sa fii extrem de explicit/a, exista sansa ca celalalt sa intre putin in panica, in special daca e unul din putinele lucruri la care nu se astepta de la tine. Este o idee mult mai buna sa introduci treptat vorbitul sexy care nu este foarte extrem sau explici. Incepe usor si construieste dupa lucrurile mai intense.

2. Incepe in dormitor- vei gasi ca este mai usor si mai natural sa introduci acest gen de activitate sexy in timp ce te afli cu celalalt in momentele voastre intime sau in dormitor. Acolo presiunea este mai mica si lucrurile decurg natural.

Odata ce devii confortabila cu vorbitul obraznic in privat, apoi poti experimenta treptat in orice context. Nu este nimic mai incitant decat a ii vedea reactia celuilalt cand te apleci si soptesti ceva sexy la ureche, in timp ce va aflati amandoi intr-un bar aglomerat, sau un loc public.

Da-mi.

Tot.

Pana la ultima picatura.

3. Modeleaza discursul dupa preferintele celuilalt- aproape fiecare barbat de pe aceasta planeta adora sa vorbesti obraznic cu el, dar este vital sa inveti rapid ce tip de vorbit sexy ii place cel mai mult. Unii prefera subtil, sau chiar politicos, in timp ce altii prefera super explicit.

Asa ca poate barbatul tau adora sa ii spui ceva simplu si subtil cum ar fi :" Abia astept sa ajungem acasa" in timp ce va aflati poate la biserica. Sau poate prefera ceva incredibil de explicit cum ar fi: "Abia astept sa ajungem acasa si sa ma asez in genunchi in fata ta pentru a-ti simti penisul cum pulseaza cu putere in gura mea".

4. Modeleaza discursul dupa gustul tau- evident ca vrei sa vorbesti obraznic in moduri in care partenerul va fi excitat. Dar nu uita ca si tu ai nevoie de distractie. Atat de multe persoane uita asta.

Daca nu te simti confortabil sa folosesti un limbaj explicit in timp ce vorbesti obraznic cu partenerul, sau daca nu iti place ideea de a ii trimite mesaje obraznice, atunci nu o fa. Cheia este sa faci sa functioneze si pentru tine.

Cu toate acestea, sfatul meu este sa incerci mai intai, si dupa sa decizi daca este pentru tine sau nu. Este perfect normal sa te simti putin emotionat, nervos sau timid cand incepi sa vorbesti sexy cu partenerul sau cand incerci ceva nou. Cu cat faci asta mai des, si vei vedea reactii pozitive, cu atat increderea ta in tine va creste.

5. Nu te forta- sfaturile pe care le citesti aici sunt doar atata- sfaturi. Nu este litera de lege care functioneaza fara greseala de fiecare data si in fiecare situatie. Nimeni nu are solutia ideala pentru oricine, si formula magica secreta care sa functioneze in orice caz.

Asa ca daca ai incercat o tehnica de cateva ori si nu primesti reactia pe care ti-o doresti, nu te simti ca si cum trebuie sa continui. Uita de aceasta tehnica si incearca altceva. Prin acest proces de incercare si eroare ai ocazia sa vezi ce este si ce nu este pentru tine, si vei construi asa o enciclopedie de vorbit sexy si strategii care va vor tine pe amandoi in priza si dornici.

Unii gasesc ca vorbitul mai direct si explicit le ofera mai multe beneficii, in timp ce altii prefera lucrurile mai subtile. Unii exceleaza la sexul prin telefon, in timp ce altii se simt mai confortabil sa discute prin mesaje. Cheia este a te focusa pe ce functioneaza mai bine pentru tine.

6. Marea minciuna referitoare la vorbitul obraznic- exista o conceptie gresita pe care multe femei o au cand incep sa vorbeasca sexy, este ca o capcana in care cad fara sa isi dea seama- si anume agresivitatea. Unele femei isi imagineaza ca cea mai buna cale de a vorbi sexy este prin a fi agresive si explicite. Pe masura ce parcurgi exemplele care urmeaza vei realiza rapid ca a fi subtil cand vorbesti sexy este mult mai intens si puternic decat a fi agresiv sau explicit.

De exemplu in timp ce te afli la o petrecere cu partenerul, a te apropia de el si a-i spune "Nu iti imaginezi ce ti-as face daca nu ar fi atata lume in jur", si apoi sa il saruti dulce pe obraz inainte sa continui conversatia ca de obicei, este incredibil de puternic si il va da pe spate. Acesta se va intreba constant la ce te-ai referit, si ce veti face dupa petrecere, si desigur va fi foarte incitat.

Si cand te gandesti ca nu ai spus mare lucru. Pastreaza in minte faptul ca pe masura ce experimentezi si inveti sa vorbesti sexy, vei avea langa tine un partener complet dependent de tine si numai de tine.

Sexul cu tine este ca un drog.

Cred ca sunt dependenta.

 

Idei de fraze sexy si obraznice pentru inspiratie

Sunt organizate in trei categorii: prima este pentru a construi tensiunea sexuala, a doua este pentru a intensifica sexul si a treia este pentru a il lasa sa se gandeasca la tine si numai la tine.

Fraze pentru a construi tensiunea sexuala

- Daca nu am fi la aceasta petrecere cu toti acesti oameni in jur, as sari pe tine imediat.

- Ce ai spune daca ti-as cere sa imi faci sex oral chiar acum?

- Poate suna intens dar am nevoie de p... ta chiar acum.

- Te voi stoarce de energie diseara!

- As vrea sa ma pot controla mai bine in preajma ta, dar cand te vad tot ce imi doresc este sa rup hainele de pe tine si sa te f.....

- Am nevoie sa te simti in mine.

- Nimeni nu mi-a mai tras-o asa ca tine!

- Chiar si cand esti intr-o dispozitie proasta, imi vine sa te f....

- Diseara te voi marca- ca fiind al meu.

- Cand vom ajunge acasa vreau sa iti provoc cel mai intes orgasm.

- Stiind ca ai control asupra mea, ma face sa ma simt atat de excitata.

- Ce preferi sa port in diseara? Tanga, chilotei, sau nimic?

- M-ai disciplina daca nu as fi cuminte?

- Diseara te voi rupe in bucati!

- Daca toti oamenii astia nu ar fi in jur, as fi in genuchi cu p.... ta in gura.

- Abia ma pot concentra- ma tot gandesc la tine cum ma apuci si ma patrunzi.

- Am o surpriza sexy pentru tine mai tarziu

- Ce as vrea sa putem sta in pat si sa facem sex toata ziua (perfect pentru cand pleaca de la tine).

- Ador sa te vad purtand haine stramte

- Ghici ce culoare au chiloteii mei?

- Trebuie neaparat sa ne vedem dupa munca, excitarea ma doboara.

- Tot ce vreau este sa imi simt p...... pulsand in jurul p..... tale.

- Arati al naibii de sexy dimineata.

- Port acesti chilotei special pentru tine.

- Ma simt atat de excitata si lipsita de aparare cand ma domini.

- Diseara va fi super fain! (perfect si ca mesaj)

- Daca te comporti cum trebuie, prevad placere pentru tine in viitorul apropiat

- Inceteaza sa ma mai privesti asa, ma faci sa ma umezesc.

- Diseara vom face tot ce vreau eu. Dar nu iti fa griji, va fi distractiv.

- Diseara te voi face sa strigi si sa taci in acelasi timp.

- Pacat ca nu suntem in pat acum, pentru ca ma gandesc numai la a iti simti corpul deasupra mea.

 

 

Fraze sexy pentru sex intens

- Vreau doar sa fiu jucaria ta sexuala.

- Vreau sa iti simt p....in gura mea.

- Imi place cand ma f....ca pe o curva.

- F...- ma bine!

- Nu vreau sa imi mai simt nici o particica din corp dupa ce termini cu mine.

- Vreau sa iti gust sperma.

- Sa te fac sa ai orgasm este prioritatea mea principala acum.

- Gusta-ma.

- Nu vreau sa pot sa pot sa merg pe picioare maine, asa ca f...- ma bine.

- Foloseste-ma.

- Nu te opri.

- F...-ma ca si cum as fi proprietatea ta.

Ma faci sa imi dau drumul.

- Ador p... ta.

- F...-mi p....!

- Umple-ma!

- Vreau sa termini pe mine.

- Vreau sa adorm cu tine in mine.

- Apuca-mi sanii si musca-mi sfarcurile.

- Am fost foarte rea si acum vreau sa ma pedepsesti.

- Nu pleci de aici pana nu iti simt sperma in gura mea.

- Mai adanc (si apoi il tragi in interior cu mainile si picioarele).

- Vreau sa te aud cum imi strigi numele cand ai orgasm.

- Iti place cum te f..?

- Trage-ma de par si plezneste-ma.

- Te rog f...- ma tare!

- Fa-ma c...a ta!

-Termina pentru mine!

 

Fraze sexi pentru a il face sa stea cu gandul la tine (Multe din acestea sunt ideale de trimis ca mesaje)

- Ma simt atat de mica cand ma cuprinzi cu bratele....mi-e dor de asta.

- Cateodata mi se inmoaie picioarele cu totul cand ma saruti.

- Doar gandul la tine ma face sa ma umezesc complet.

- Mi-e dor de p... ta.

- Daca ar fi sa facem sex intr-o singura pozitie pentru tot restul vietii, care ar fi aceea?

- M-am masturbat cu gandul la tine seara trecuta.

- Inca ma doare tot corpul dupa noaptea trecuta.

- Cred ca esti singurul tip care ma face sa ma simt furioasa si excitata in acelasi timp.

- Cel mai hot moment aseara a fost sa simt cum iti dai drumul in mine.

- Inca iti simt gustul.

- Vreau sa fiu doamna ta pe strada si c.... ta in pat.

- Nu m-as fi gandit ca o sa intalnesc vreodata pe cineva care sa ma faca atat de excitata.

- Ar trebui sa muncesc dar nu ma pot gandi decat la tine si cum ma domini.

Acum ca ai ajuns pana aici cu acest ghid si ai invatat atatea despre a vorbi obraznic, poate esti interesat sa inveti anumite fraze care il vor face pe celalalt sa fie dependent sexual de tine. Ramai aproape, urmeaza un articol in curand.

(adaptat dupa badgirlsbible.com)

 

 

location
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie. Unele sunt esentiale pentru ca site-ul sa functioneze. De asemenea, folosim cookies ne-esentiale pentru a colecta informatii ce ajuta la imbunatatirea site-ului. Cookies colecteaza informatii intr-o forma anonima. Anumite Cookies pot fi folosite in scop de promovare si sunt predefinite. Pentru a controla aceste fisiere poti utiliza campul „Personalizez”.
Sunt de acord Personalizez
Marketing
Statistica